Fiica lui Vadim Tudor, mesaj pentru apropiaţii tatălui ei care nu i-au adus un ultim omagiu: Să vă fie ruşine!

Fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, Eugenia, a vorbit, miercuri seară, la România TV, despre ultima amintire pe care o are cu tatăl său şi a transmis un mesaj prietenilor Tribunului, care i-au întors spatele atunci când acesta a început să aibă din ce în ce mai multe probleme.

16 sept. 2015, 18:00
Fiica lui Vadim Tudor, mesaj pentru apropiaţii tatălui ei care nu i-au adus un ultim omagiu: Să vă fie ruşine!

Eugenia, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, a declarat la România TV că se aştepta ca tatăl său să fie condus pe ultimul drum de o mulţime de oameni, pentru că „era iubit de mai toată România”.

Era un om bun, a făcut numai bine în viaţa lui. Nici nu mă aşteptam să nu vină atât de multă lume la înmormântare. Sunt sigură că o să fie şi mai mulţi. Iar de acolo de unde este, tatăl meu vede şi se bucură„, a spus Eugenia.

Fata a transmis şi un mesaj prietenilor lui Vadim, care s-au îndepărtat de el, atunci când acesta a început să aibă din ce în ce mai multe probleme. „Cei care nu au venit, să stea acasă, nu avem aici nevoie de oameni care sunt falşi. Să le fie ruşine! Mulţi prieteni i-au întors spatele în ultima vreme. Să le fie ruşine„, a spus tânăra.

Eugenia a povestit şi despre ultima amintire pe care o păstează în legătură cu tatăl său. „Totul a fost normal, doar că nu se simţea bine. Avea o gheară în piept. Iniţial, nu a vrut să se ducă la doctor. A urmat o duminică liniştită, normală, şi-a văzut ziarele, a scris poezii. Ultima oară când l-am văzut în picioare a fost luni, înainte să plece la spital. Luni dimineaţa, mama a venit la mine în cameră şi mi-a zis să mă trezesc pentru că trebuie să îl ducă pe tata la spital. El a coborat susţinut de sora mea pe scări. Ultima oară când l-am văzut, cobora şi spunea: „Nu mai ajung la spital, o să mor! Astăzi este ultima zi! Mamă, vin la tine!” „, a povestit Eugenia.

Aceasta a mărturisit că nu a ştiut că tatăl ei a scris un poem despre moarte, dar acum înţelege faptul că a avut o presimţire.

Fiica lui Vadim: „Ne trata ca pe nişte prinţese”

Eugenia a mai povestit că pentru Vadim Tudor, ea şi sora ei Lidia erau ca nişte prinţese şi că nu le-a lăsat să se angajeze, deoarece el le asigura tot ce aveau nevoie. „Am vrut să ne angajăm, dar nu ne-a lăsat. Ne-a ţinut până în ultima clipă ca pe nişte păpuşi. Tatăl meu era sever şi nu era sever. Avea anumite reguli, dar nimic ieşit din comun. Era un tată bun, iubitor, ne făcea cadouri, ne ducea în vacanţă, ne trata ca pe nişte prinţese„, a mai spus tânăra.

Cât priveşte soarta publicaţiei România Mare, aceasta a explicat că ea şi sora ei vor încerca să ducă mai departe ziarul, dar că au nevoie de bani.

Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, în jurul orei 12.00. Înainte de asta, sicriul cu trupul neînsufleţit al Tribunului va fi dus pe la casa acestuia şi pe la Parlamentului României.

CITEŞTE ŞI: Soţia lui Corneliu Vadim Tudor, APEL DISPERAT pentru fetele ei. Văduva Tribunului, supărată şi dezamăgită