Fiica poliţistului înecat în Siret transmite un mesaj emoţionant: Respiră, tată!

În cea de-a treia zi de căutări pe râul Siret, fiica cea mică a comisarului şef din Vrancea refuză să creadă că tatăl ei a murit, după ce a salvat-o. Într-un mesaj emoţionant scris pe Facebook, fata îşi imploră tatăl să respire. Marţi, barajele din zonă au rămas închise pentru ca munca scafandrilor să fie inlesnită, iar un elicopter al MAI a survolat din nou întreaga zonă.

21 iul. 2015, 20:25
Fiica poliţistului înecat în Siret transmite un mesaj emoţionant: Respiră, tată!

După trei zile de căutări disperate pe râul Siret, fiica cea mică a comisarului şef din Vrancea speră la o minune şi refuză să creadă că tatăl ei este mort. „Eroul meu mi-a ordonat sa respir in timp ce ma salva. Asta il implor eu acum! Sa respire!!! Sa fie pe un mal si sa respire!!! Inca sper sa fie in viata si am mare incredere in Dumnezeu!!„, a scris Mariana Lazăr pe Facebook. Tânăra a primit zeci de mesaje de susţinere.

La locul tragediei au fost mobilizate forţe impresionate de pompieri şi scafandri. Toţi salvatorii îl cunoşteau pe comisarul şef Tomiţă Lazăr.

Citeşte şi Şeful mascaţilor Vrancea, căutat în râul Siret după ce s-a înecat încercând să îşi salveze fiica VIDEO

Impresionaţi de drama bărbatului, mai mulţi voluntari s-au oferit să ajute la căutări, iar un elicopter al MAI a survolat din nou întreaga zonă.

Peste doar câteva zile comisarul-şef ar fi trebui să-şi conducă fiica cea mare la altar.