Filme care îţi pot îmbunătăţi relaţia de cuplu

Este putin cunoscut faptul ca filmele despre relatiile de cuplu pot ajuta cuplurile sa rezolve problemele cu care se confrunta cel putin la fel de bine cum ar face-o si un consilier de cuplu. Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca unul dintre filmele de mai jos si sa discute ce impresii le-a lasat si cum pot aplica ce au vazut in viata lor de zi c zi.

RomaniaTV.net
01 iul. 2016, 20:07
Filme care îţi pot îmbunătăţi relaţia de cuplu

Iata, asadar, cele mai bune filme care va pot ajuta sa gasiti cea mai potrivita solutie cand lucrurile sunt complicate inb relatia voastra.

1. Soti si sotii (1992)

Soti si sotii e un film despre infidelitate si crizele care zguduie chiar si casniciile stabile. Soti si sotii este o drama despre doi soti trecuti de prima tinerete care au parte de momente dificile. Personajele trec printr-o serie de dejamagiri pe masura ce intra in criza de varsta mijlocie. Mariajele ajung la final, scandalurile si conflictele erup, iar personajele devin introspective. Regizorul Woody Allen incearca sa raspunda la o intrebare fundamentala: pot casatoria si dragostea sa se afle intotdeauna in armonie?

2. Blue Valentine (2010)

Dean si Cindy s-au indragostit unul de celalalt cu mult timp in urma, insa acum sentimentele lor au devenit neclare, iar relatia lor aproape ca a disparut. Vedem in acest film toate miciile detalii ale vietii lor de zi cu zi.

3. Jurnalul (2004)

Povestea acestui film este despre doi indragostiti care par sa nu se potriveasca deloc. Viata incearca sa-i desparta iar drumul catre fericire este lung si dificil. Insa totul este scris intr-un jurnal. Si pe masura ce trec anii, caietul este singurul lucru care le aduce aminte de ce-au avut in trecut. Este o frumoasa poveste romantica despre dragostea eterna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.