FINALA NEXT STAR 2014: Juriul a desemnat MARELE CÂŞTIGĂTOR. Vezi ce copil a plecat acasă cu 20.000 de euro

FINALA NEXT STAR 2014: Lora, Connect-R, Maria, Pepe şi Vasile au desemnat marele câştigător. Joi seara, neasemuitul Florin Piersic a înmânat diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil. Rose Marie Lanciu este marele câştigător. Pe locul II a fost Gaia Gauchi şi Raluca Moldoveanu pe locul III.

22 mai 2014, 20:28
FINALA NEXT STAR 2014: Juriul a desemnat MARELE CÂŞTIGĂTOR. Vezi ce copil a plecat acasă cu 20.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR 2014: După o finală de cinci stele, cu zeci de copii minunaţi, cu momente incredibile, Rose Marie Lanciu a reuşit să cucerească Marele Trofeu.

Se pare că Whitney Houston şi James Brown i-au purtat noroc, pentru că interpretările sale au fost exemplul perfect de putere, ambiţie, talent la puterea 1000 şi o voce de aur.

CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR 2014: Fetiţe şi băieţi din ţară, dar şi din străinătate au performat impecabil în faţa juriului care a avut dificila misiune de a decide premiantul. De altfel, Dan Negru a fost alergat de două ori prin întreg platoul de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, pentru că le reamintea juraţilor că le revine ingrata sarcină de a alege, dintre toţi copiii talentaţi, doar unul.

“Asta nu-i finală, e măcel!”, s-a lamentat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor.

FINALA NEXT STAR 2014: Publicul a decis! Micul Michael Jackson este câștigătorul Finalei de Populariatate de la Next Star!   Vezi: FINALA NEXT STAR 2014: Câştigătorul premiului de popularitate este „Michael Jackson” VIDEO

FINALA NEXT STAR 2014: După ce a făcut senzaţie cu piesa „”Swagger Jagger”, a englezoaicei Cher Lloyd, Daniela Negoiţă nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta.

Puştoaica de 12 ani şi Raluka au încins atmosfera pe scena „Next Star”, la propriu. Cu o energie şi o forţă de nedescris, Daniela i-ar putea face oricând concurenţă lui Eminem. „Mamă, ce flow are”, a spus încântat Connect-R.

Vezi şi: NextStar. Vocea INCREDIBILĂ a unei fetiţe de 10 ani a ridicat o sală întreagă în picioare VIDEO

FINALA NEXT STAR 2014: E nevoie să o auzi cântând doar câteva secunde şi eşti cucerit pe loc. Cu un glas de-a dreptul răvăşitor, Andrada e minunea folclorului românesc.

A venit din Gorj şi e o artistă deosebită. E harnică, descurcăreaţă, dar mai presus de toate, are foarte mult talent. Închide ochii şi ascult-o… te trec fiorii…

FINALA NEXT STAR 2014: Vine dintr-o familie de muzicieni şi asta se vede, pentru că talentul s-a transmis pe deplin. Raluca Ileana, adolescenta de 11 ani, din Popeşti Leordeni, adoră să cânte şi are o atitudine demnă de o artistă.

Pentru finală a ales o melodie grea, dar s-a descurcat de minune, iar reacţiile nu au întârziat să apară. „Mamă, ce fior m-a cuprins”, a spus impresionat Pepe.