Flavia Mihăşan, terorizată de un obsedat. Coşmarul prin care trece vedeta TV

Flavia Mihăşan este urmărită de ceva vreme de un obsedat. Individul o hărţuieşte şi ar fi încercat de mai multe ori să-i spargă conturile de pe reţelele sociale.

12 iun. 2018, 15:36
Flavia Mihăşan, terorizată de un obsedat. Coşmarul prin care trece vedeta TV

Flavia Mihășan este hărțuită pe rețelele de socializare, Instagram și Facebook. Bărbatul i-ar fi făcut vedetei câteva conturi false și ar fi încercat în repetate rânduri să-i spargă conturile personale.

„Flavia e terorizată de un individ pe rețelele de socializare. Pur și simplu o agresează în mediul virtual. Din câte știu, ea s-a dus zilele acestea la Poliție, acolo unde a depus plângere împotriva respectivului”, a mărturisit un apropiat al vedetei pentru Cancan.

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, SHOW SEXY în direct la tv FOTO

„Orice persoană care se regăseşte în această situaţie trebuie să sesizeze autorităţile. La un moment dat pot deveni periculoşi şim văzând că persoana respectivă nu merge la poliţie, prind curaj. Pe de altă parte, Poliţia trebuie să înţeleagă că trebuie să intervină. Din păcate, există mentalitatea că ce ţi-a făcut, doar te-a ameninţat. Este o abordare incorectă. Poliţia trebuie să intervină. Dacă vorbim de spargere de conturi pe internet trebuie să apeleze la DIICOT, nu la oricare secţie de poliţie. Procurorii DIICOT au competenţa de a descoperi aceste infracţiuni. Recomand ca toate aceste adrese să fie făcute către DIICOT”, a spus avocatul Artin Sarchizian la Antena Stars.