Florin Bratu a fost demis de la Dinamo UPDATE

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, duminică, pe site-ul său oficial al clubului, după ultimele rezultate înregistrate.

23 sept. 2018, 07:48
Florin Bratu a fost demis de la Dinamo UPDATE

UPDATE: BRATU A FOST DEMIS!

Bratu a fost numit la conducerea tehnică a echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare în luna februarie a acestui an, debutând la un meci din sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu Universitatea Craiova. El a adunat 11 victorii, o remiza şi două eşecuri în sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în noua etape disputate în aceasta ediţie de campionat.

Dinamo a ajuns la trei eşecuri consecutive în campionat şi are un singur punct obţinut în cinci deplasări.

Iulian Mihăescu şi Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor cu portarii) şi Liviu Rusu (preparator fizic) se vor ocupa de pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din şaisprezecimile de finală ale Cupa României, a anunţat conducerea clubului. Partida cu Dacia Unirea Brăila se va disputa marţi 25 septembrie (ora 21,30), pe stadionul „Oţelul” din Galaţi.

Înaintea meciului de vineri cu Poli Iaşi, pierdut cu 0-1 în Copou, managerul general al clubului, Ionel Dănciulescu, şi-a anunţat demisia din funcţie.

„Mâine mă voi întâlni cu cei din conducere şi voi discuta mai mult. Mâine voi şti încotro mergem. Se puteau face mai multe lucruri, dar nu am luat decizii pe care trebuia să le iau mai devreme şi acestea s-au întors împotriva mea ca un bumerang. Nu regret nimic din ce am spus după meciul de la Iaşi. Cred că Nistor trebuie lăsat să plece la FCSB dacă aşa şi-a dorit. Am vrut să-l protejez şi să fie alături de noi, el este un fotbalist foarte bun atunci când este cu mintea limpede. Am vorbit ieri cu domnul Negoiţă, doar despre meci şi că ne vom vedea ulterior. Domnul Negoiţă nu m-a rugat să rămân, dacă îmi cerea, poate mă mai gândeam”, a declarat Bratu la Digisport Matinal.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Tehnicianul dinamovist Florin Bratu l-a criticat dur, vineri seară, pe Dan Nistor, spunând că acesta l-a surprins spunându-i că vrea să plece la FCSB atunci când au existat discuţii în acest sens, iar în ultima perioadă a destabilizat vestiarul şi „şi-a bătut joc” de munca sa.

Bratu a devenit antrenorul lui Dinamo în luna februarie a acestui an.

Fost atacant al echipei din Ştefan cel Mare de-a lungul a patru sezoane (2005-2006 şi 2007-2010), Florin Bratu a câştigat Supercupa României în tricoul alb-roşu, în 2005, marcând 28 de goluri în 67 de partide pentru Dinamo în prima ligă a României.

Florin Bratu şi-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal.

A antrenat Dinamo II Bucureşti (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) şi reprezentativa Under 18 a României (2017-2018).