Florin Salam, ABSENT de la înmormântarea tatălui său VIDEO

Decizie neaştetată a lui Florin Salam la înmormântarea tatălui său. Manelistul a lipsit de la biserică şi de la slujba de lângă cavou. A cerut însă bodyguarzi şi fanfară pentru ca tatăl lui să fie condus pe ultimul drum ca un Rege, aşa cum şi-a dorit. Au fost alături de tatăl manelistului toţi prietenii şi rudele.

02 sept. 2016, 08:25
Florin Salam, ABSENT de la înmormântarea tatălui său VIDEO

Ioan Stoian a fost condus pe ultimul drum cu fanfară şi bodyguarzi, dar Florin Salam nu a putut să participe la funeralii, durerea sa fiind prea mare, informează România TV. Manelistul a cerut o înmormântare fastuoasă, la care au participat sute de persoane şi rude. Nu au venit cu mâna goală, au adus coroane impresionate, unele chiar şi cu 1000 de flori.

Citeşte şi Momente sfâşietoare pentru Florin Salam. Copleşit de durere, manelistul a luat o decizie şocantă în ziua înmormântării

Dacă fiica manelistului a plâns pe tot parcursul funeraliilor, marele absent a fost tocmai Florin Salam. El nu a fost văzut pe nicăieri la biserică şi nici lângă cavoul tatălui său. Cortegiul funerar a ocupat două benzi de circulaţie, iar două echipaje de poliție au sosit la fața locului pentru a dirija traficul.

Tatăl lui Florin Salam a murit din cauza unui cancer la gât.