Focuri de armă la Constanţa. Un poliţist de frontieră a fost călcat cu maşina de un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări

Un şofer a fost oprit cu focuri de armă după ce a dat cu maşina peste un poliţist de frontieră. Bărbatul făcea contrabandă cu ţigări şi a fost prins în flagrant. Acum, a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

18 nov. 2016, 08:24
Focuri de armă la Constanţa. Un poliţist de frontieră a fost călcat cu maşina de un bărbat care făcea contrabandă cu ţigări

Bărbatul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist de frontieră a fost condamnat la 12 ani şi trei luni de închisoare. Incidentul a avut loc în luna martie din 2015. Poliţiştii au surprins atunci într-un autoturism doi indivizi care încercau să vândă trei baxuri de ţigări.

În momentul în care poliţiştii au intervenit, cel care se afla la volan a demarat în trombă, l-a lovit pe poliţistul de frontieră cu portiera şi şi-a continuat drumul. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, maşina a fost atinsă de gloanţe, însă, bărbatul nu s-a oprit şi a mers mai departe.

A fost prins la scurt timp după ce şi-a abandonat autoturismul pe o straduţă lăturalnică. Acum el a fost condamnat la 12 ani şi trei luni de închisoare.

Citeşte şi Ofiţerul DIPI din Piteşti care a împuşcat o femeie şi un alt poliţist rămân în arest