Focuri de armă la Craiova pentru a-l opri pe un şofer fugar. Interlopul a fost prins după câteva ore

Poliţiştii craioveni l-au prins pe şoferul care, vineri după-amiază, a refuzat să oprească la semnalele lor, iar oamenii legii au tras focuri de armă.

11 mai 2018, 11:46
Focuri de armă la Craiova pentru a-l opri pe un şofer fugar. Interlopul a fost prins după câteva ore

UPDATE. Poliţiştii craioveni l-au prins vineri după-amiaza pe şoferul care a fugit după ce refuzat să oprească în trafic la semnalul oamenilor legii, care au tras după el mai multe focuri de armă.

IPJ Dolj a precizat că şoferul avea permisul de conducere suspendat, iar acestea nu a fost rănit, aşa cum s-a presupus iniţial.

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executau, vineri, serviciul de supraveghere şi control al circulaţiei pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Şoferul a refuzat să oprească, poliţiştii reuşind însă să observe că la volan era un bărbat, despre care existau date că are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. S-a procedat la urmărirea şoferului până în cartierul Catargiu, unde au fost executate mai multe focuri de armă, cel în cauză reuşind să fugă, după ce a abandonat maşina cu care se deplasa”, precizează IPJ Dolj.


Update 19:36

In urma activitatilor desfăsurate de politisti, soferul, un bărbat în varsta de 45 de ani din Craiova, a fost identificat, prins şi audiat, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta nu a fost rănit.

In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.


UPATE  Potrivit IPJ Dolj, şoferul are 45 de ani şi conduce un BMW.

UPDATE  Pe 29 ianuarie, fugarului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehciule iar pe 29 februarie a fost depistat la volan şi i s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis. Motivul pentru care poliţiştii îi făcuseră semn să oprească a fost “neacordarea de prioritate pietonilor”, potrivit IPJ Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că evenimentul s-a produs pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova. Bărbatul, care se pare că era singur în autoturism, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar aceştia au tras mai multe focuri de armă şi este posibil să-l fi rănit pe şofer.

Chiar şi aşa, şoferul a reuşit să fugă şi este căutat de poliţie, oamenii legii înfiinţând filtre în mai multe zone din municipiu, dar şi la ieşirile şi intrările din oraş.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au procedat la urmărirea unui autoturism condus de un şofer care nu a oprit la semnale. Au fost trase focuri de armă şi este posibil ca acesta să fie rănit. Acesta a fugit şi e în continuare căutat de Poliţie”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.