Forbes: Ronaldo, sportivul cu cele mai mari câştiguri într-un an. Topul general e dominat de Taylor Swift

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, starurile mondiale ale fotbalului, figurează în topul celebrităților cu cele mai mari câștiguri realizate între iunie 2015 și mai 2016, stabilit de revista Forbes și dominat de cântăreața americană Taylor Swift, cu 170 milioane dolari.

12 iul. 2016, 06:37
Forbes: Ronaldo, sportivul cu cele mai mari câştiguri într-un an. Topul general e dominat de Taylor Swift

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid și al reprezentativei Portugaliei, este primul sportiv din acest clasament, aflându-se pe poziția a patra la general, cu 88 milioane dolari, la egalitate cu prezentatorul de televiziune și autorul Phil McGraw. Lionel Messi, vedeta echipei FC Barcelona și a naționalei Argentinei, ocupă la rândul său locul 8, cu 81,5 milioane de dolari, fiind urmat îndeaproape cântăreața britanică Adele, cu 80,5 milioane dolari.

Citeşte şi Ce nu s-a văzut la tv, în timpul finalei EURO 2016. Imagini inedite cu Cristiano Ronaldo VIDEO

Cei doi fotbaliști depășesc la veniturile realizate în ultimul an alte celebrități din lumea sportului, între care baschetbalistul american LeBron James sau jucătorul de tenis elvețian Roger Federer.

Taylor Swift a strâns, la numai 26 de ani, o avere personală evaluată de Forbes la 250 milioane dolari, înainte de stabilirea acestui nou clasament, în care solista americană este urmată de grupul britanic One Direction, cu 110 milioane dolari, și de scriitorul american de romane polițiste James Patterson, cu 95 milioane dolari.