Fost consilier prezidenţial, numit şef al Administraţiei Spitalelor Bucureşti

Fostul consilier prezidenţial Virgil Păunescu a fost numit de primarul Răzvan Sava în funcţia de director general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, instituţie care are în subordine 19 spitale şi reţeaua de medicină şcolară a Capitalei.

06 ian. 2016, 14:29
Fost consilier prezidenţial, numit şef al Administraţiei Spitalelor Bucureşti

Medicul Virgil Păunescu a fost numit în locul lui Dan Teodor Potecă, chirurg la Spitalul Colentina, pus în funcţie de către fostul primar interimar al Capitalei Ştefănel Dan Marin şi înlocuit după ce a condus trei luni Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), scrie Mediafax.

Noul şef al ASSMB vrea să facă o evaluare a situaţiei spitalelor aflate în administrarea municipalităţii, apoi să pună în aplicare proiecte de dezvoltare a acestor unităţi sanitare.

Virgil Păunescu a fost consilier prezidenţial pe Sănătate în mandatul lui Traian Băsescu, din iunie 2006, şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în perioada septembrie 2005 – iunie 2006. Acesta a fost şi şeful Direcţiei Resuse Umane şi Formare Profesională din Ministerului Sănătăţii în perioada mandatului ministrului Ştefan Drăgulescu.