Fostul deputat de Iaşi Viorel Blăjuţ, rănit într-un accident după ce o maşină a intrat în Mercedesul pe care îl conducea

Fostul deputat de Iaşi Viorel Blăjuţ a fost rănit, sâmbătă, în centrul municipiului Iaşi, după ce Mercedesul pe care îl conducea a fost lovit de un alt autoturism, al carui sofer nu i-a acordat prioritate într-o intersecţie. Blăjuţ a fost transportat la spital, dar rudele anunţă că este în afara oricărui pericol.

01 iul. 2017, 11:57
Fostul deputat de Iaşi Viorel Blăjuţ, rănit într-un accident după ce o maşină a intrat în Mercedesul pe care îl conducea

Potrivit poliţiştilor ieşeni, accidentul s-a petrecut, sâmbătă, în zona Podu Roş din municipiul Iaşi, fiind implicate un autoturism marca Mercedes şi unul marca BMW, informează news.ro. La volanul autoturismului Mercedes se afla fostul deputat de Iaşi, Viorel Blăjuţ.

Citeşte şi Un nou accident rutier în care sunt implicaţi militari. Toată lumea e TEAFĂRĂ

La intersecţia străzilor Sfântul Lazăr şi Palat, maşina lui Blăjuţ a fost lovită de un autoturism BMW, condus de un tânăr de 20 de ani. Poliţiştii susţin că vinovat de producerea accidentului este tânărul originar din comuna ieşeană Deleni, care nu a acordat prioritate.

Fostul deputat Viorel Blăjuţ a fost rănit uşor, fiind transportat cu ambulanţa la spital, pentru investigaţii suplimentare, dar rudela sale susţin că este în afara oricărui pericol. Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Viorel Blăjuţ deţine un grup de firme şi a fost deputat de Iaşi în perioada 2012-2016, din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu. La alegerile de anul trecut nu a mai candidat pentru un nou mandat.