Fostul prefect de Teleorman a agresat o femeie. Vezi aici ce reacţie a avut VIDEO

Reacţie de huligan a fostului prefect de Teleorman. Teodor Niţulescu este acuzat că a agresat o femeie la sediul firmei sale din Roşiori. Incidentul s-a declanşat în momentul în care lui Niţulescu i s-au cerut explicaţii în legătură cu un teren pe care l-a luat în arendă. Ieşirea nervoasă a fostului prefect îl va duce din nou în faţa anchetatorilor.

07 oct. 2016, 09:23
Fostul prefect de Teleorman a agresat o femeie. Vezi aici ce reacţie a avut VIDEO

Fostul prefect de Teleorman, Teodor Niţulescu, a avut o reacţie nervoasă atunci când o femeie, care a avut terenul în arendă la firma politicianului, i-a cerut acestuia explicaţii.

„I-am spus că aş vrea să văd rezilierea contractului pe care l-a semnat cu mine, moment în care domnul fost prefect a devenit extrem de agresiv. A început să mă jignească, să-mi vorbească urât. A început să mă agreseze, să mă împingă, să-mi arunce lucrurile în afara biroului şi să mă poftească, împingându-mă, afară din birou. A început să mă lovească. Să mă lovească cu pumnii. Am chemat Poliţia şi i-am făcut deja plângere penală”, a declarat victima fostului prefect de Teleorman.

Victima a devoalat, în exclusivitate pentru România TV, modul în care Niţulescu a ajuns să cultive suprafeţe imense de teren.

„A fost trimis prin poştă un contract „alb”, pe care i l-a trimis unchiului meu care are 84 de ani, cu „steluţă” unde trebuie să semneze. Omul nu s-a priceput, i s-a spus că firma pe care aveam terenul în arendă se dizolvă şi va prelua această firmă toată munca terenului. Unchiul a semnat. Este ruşinos pentru un prefect! El îşi alege victmele dintre bătrâni. Îi manipulează pe bieţii oameni”, a mai spus femeia.

Cu doar câteva minute înainte de apariţia echipei de jurnaşlişti, Teodor Niţulescu a plecat de la birou, abandonându-şi limuzina pe trotuar. Hârtiile de pe bancheta din dreapta trădează noua orientare a politicianului care s-a calificat de-a lungul timpului drept un veritabil traseist, după ce a bifat pe rând PDSR, PSD, PC şi PDL. (n.r. pe antetul actelor scrie mare „PMP”) Localnicii sunt timoraţi când aud de numele lui Teodor Niţulescu. Prind curaj doar după ce se asigură că nu sunt filmaţi.

„Un nenorocit. „Mănâncă” tot. Altora nu le ajung 600 de lei pensie, dar lui nu îi mai ajunge”, a declarat un localnic.

Personaj controversat, Teodor Niţulescu a fost cercetat de procurori fiind suspectat de abuz în serviciu, conflict de interese şi efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia deţinută. Reprezentanţii IPJ Teleorman nu au oferit un punct de vedere în legătură cu incidentul în care a fost implicat fostul prefect.