Fostul soţ al Mariei Marinescu a fost înjunghiat în închisoare. A ajuns de urgenţă la spital

Fostul soţ al Mariei Marinescu a fost dus de urgenţă la spital. Închis pentru trafic de droguri într-un penitenciar din Franţa, Frank Colin a intrat în conflict cu alţi patru deţinuţi şi a fost înjunghiat.

17 dec. 2015, 09:13
Fostul soţ al Mariei Marinescu a fost înjunghiat în închisoare. A ajuns de urgenţă la spital

Frank Colin, fost luptător în Legiunea Străină, a ajuns la spital din cauza acestei răni, însă viaţa nu îi este pusă în pericol. Potrivit unor apropiaţi, citaţi de cancan.ro, el a intrat în conflict cu patru deţinuţi. Anterior, el s-ar fi bătut cu fiecare dintre ei, însă aceştia s-au aliat împotriva lui şi l-au atacat.

El îi bătuse pe fiecare separat, însă, între timp, s-au aliat. Frank a reuşit să îi doboare pe toţi, să le aplice lovitură după lovitură. La un moment dat, însă, unul a scos un cuţit făcut în închisoare şi l-a tăiat. Chiar şi aşa, Frank a rămas în picioare. Au venit mai apoi jandarmii şi paramedicii. Din fericire, Frank a suferit o rana superficială, iar viaţa lui nu a fost pusă în pericol.

Între timp a fost mutat din acea închisoare, după o lună de carceră, în care nu a văzut lumina soarelui. Frank este bine acum, are momente de tristeţe, nu înţelege de ce tocmai el nu a ieşit, mai ales că nu există probe directe care să îl incrimineze„, a spus un apropiat al lui Frank Colin.

Fostul soţ al Mariei Marinescu a fost arestat pentru trafic de droguri, însă procesul său încă nu a început.