Elena Băsescu se laudă cu băieţelul ei pe Twitter. Cum arată Traian jr. la 3 luni

Elena Băsescu este mândră tare de băieţelul ei. Traian Jr. creşte mare şi frumos, motiv pentru care fiica fostului preşedinte este în culmea fericirii. Joi, Eba a postat pe pagina de Twitter fotografii cu bebeluşul ei de 3 luni.

09 apr. 2015, 16:38

În februarie, Elena Băsescu a născut al doilea său copil. Anunţul public a fost făcut de către fostul preşedinte Traian Băsescu, pe contul său de facebook. 

Elena Băsescu este de nerecunoscut după a doua naştere. Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu nu este într-o dispoziţie deloc bună, urmele de oboseală şi de supărare sunt întipărite pe faţa ei. VEZI AICI VIDEO CU EBA

Îmbrăcată în haine lejere, Elena Băsescu a fost surprinsă de paparazzi în trafic şi la cumpărături. Este prima dată când fiica cea mică a fostului preşedinte este văzută în spaţiul public după ce tatăl ei a fost huiduit la parchetul general.

Vizibil supărată şi obosită, Elena Băsescu a oprit la o benzinărie unde a făcut câteva cumpărături. S-a urcat apoi în maşină şi a plecat spre casă.

Cu faţa şi ochii umflaţi, dar şi cu câtea kilograme de care nu a reuşit să scape după ce a născut în urmă cu două luni un băieţel, Elena Băsescu pare extenuată. Cel puţin prin comparaţie cu zilele în care era la Bruxelles machiată şi îmbrăcată la patru ace.