FRF a stabilit următoarele meciuri ale naţionalei. Tricolorii vor juca în martie, cu Israel şi Irlanda

Următoarele date din calendarul UEFA când se vor disputa meciuri ale echipelor naţionale sunt în luna martie, iar FRF a ales deja adversarii, urmând ca în cel mai scurt timp să se oficializeze programarea partidelor.

15 dec. 2017, 10:00
FRF a stabilit următoarele meciuri ale naţionalei. Tricolorii vor juca în martie, cu Israel şi Irlanda

Aproape sigur, primul meci amical se va disputa în România, probabil la Craiova, cu Israel, iar cel de-al doilea în deplasare, cu Irlanda. Niciuna dintre selecţionate nu este calificată la tuneul final al CM 2018.

În toamna lui 2018, din luna septembrie, au loc partidele din nou-înfiinţata UEFA Nations League, tragerea la sorţi a grupelor fiind programată pentru luna ianuarie. România va fi cap de serie în urna a treia valorică.

În 2019 sunt programate calificările pentru Euro 2020, turneu final de la care România va organiza patru partide. Trei din jocuri vor avea loc în grupe, iar cel de-al patrulea în „optimi”.

După nemţul Christoph Daum, noul selecţioner al României a fost numit Cosmin Contra, iar acesta a condus deja patru partide de pe banca „tricolorilor”: România – Kazahstan 3-1, Danemarca – România 1-1, România – Turcia 2-0 şi România – Olanda 0-3.