Frumuseţea costă. Sacrificiul pe care Alexandra Becali îl face pentru a avea un corp perfect VIDEO

Alexandra Becali este, fără îndoială, una dintre cele mai atrăgătoare tinere din România! Pentru a arăta perfect, fiica mijlocie a „Războinicului Luminii” nu ezită să facă sacrificii. Imaginile surprinse de paparazzii stau mărturie!

23 oct. 2018, 08:11
Frumuseţea costă. Sacrificiul pe care Alexandra Becali îl face pentru a avea un corp perfect VIDEO

E blondă, e bogată şi, ori de câte ori apare în public, reuşeşte să întoarcă toate privirile, scrie spynews.ro. Alexandra Becali are un corp de invidiat, la care alte femei nici măcar nu îndrăznesc să viseze. În spatele acestui adevărat succes din punct de vedere fizic stau două mici secrete. Pentru a avea un trup perfect, Alexandra Becali face sport şi are grijă la dietă.

Citeşte şi Mirel Rădoi, dezvăluire incendiară! Cum l-a forţat Gigi Becali să plece de la FCSB

Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzii noştri într-o benzinărie din Capitală, după o sesiune în sala de fitness. Îmbrăcată în pantaloni de trening şi în tricou cu mânecă scurtă, fiica mijlocie a lui Gigi Becali şi-a cumpărat o sticlă de apă plată şi un suc, semn clar că, pentru ea, sportul trebuie se îmbină perfect cu alimentaţia.

După scurta sesiune de cumpărături, fata latifundiarului din Pipera s-a urcat în maşina sa de zeci de mii de euro şi, pentru câteva minute, a stat de vorbă la telefon.

Vezi video AICI.