Furtunile violente fac victime! Trei persoane au fost ucise de fulgere într-o singură zi

Trei persoane, printre care doi membri ai aceleiaşi familii, şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de fulgere în timpul unei furtuni violente.

07 mai 2018, 08:40
Furtunile violente fac victime! Trei persoane au fost ucise de fulgere într-o singură zi

Trei persoane, printre care doi membri ai aceleiaşi familii, şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de fulgere în sud-estul Nepalului, conform unui anunţ făcut luni de poliţie, citat de agenţia DPA.

Tragediile s-au petrecut duminică seară în districtul Makwanpur, situat în sud-estul ţării, a indicat ofiţerul superior de poliţie Dilip Jha.

Persoanele decedate duminică sunt un bărbat în vârstă de 30 de ani şi fata sa de doi ani, care au murit în locuinţa lor din satul Manahari, şi un bărbat în vârstă de 60 de ani din acelaşi district.

Fulgerele şi inundaţiile reprezintă două cauze importante de deces în timpul sezonului musonului din Nepal, care se întinde din luna mai până în august.

Cadavrele a cinci persoane, printre care patru membri ai aceleiaşi familii, au fost găsite duminică într-o regiune îndepărtată din vestul Nepalului. Cele cinci persoane au fost surprinse de o viitură în timp ce încercau să traverseze un râu ieşit din matcă.