George Clooney a devenit miliardar. Şi-a vândut afacerea cu tequila pentru o sumă exorbitantă

George Clooney, cunoscutul actor american, a vândut pentru un preţ exorbitant brandul Casamigos, pe care îl deţinea împreună cu Rande Gerber, soţul modelului Cindy Crawford. Presa americană scrie că tranzaţia s-a făcut în schimbul a un miliard de dolari.

21 iun. 2017, 18:01
George Clooney a devenit miliardar. Şi-a vândut afacerea cu tequila pentru o sumă exorbitantă

Cumpărătorul mărcii de tequila Casamigos este Diageo, o companie britanică de băuturi alcoolice. Rande Gerber a confirmat că vânzarea s-a făcut în schimbul a un miliard de dolari, chiar şi el fiind şocat de suma încasată. „Niciodată nu mi-aş fi imaginat o asemenea sumă”, a declarat acesta, pentru TMZ.

Luna iunie se dovedeşte astfel una deosebită pentru George Clooney, pe 6 iunie, soţia acestuia, Amal, dând naştere gemenilor Ella şi Alexander. George Clooney a împlinit 56 de ani pe data de 6 mai. Înaintea tranzacţiei de miercuri, Celebrity Net Worth îl credita pe Clooney cu o avere de aproximativ o jumătate de miliard de dolari, în timp ce soţia sa ar avea pe numele ei 10 milioane de dolari. George şi Amal s-au căsătorit în septembrie 2014, iar nunta pe care au făcut-o în Italia a costat în jur de 4,6 milioane dolari.

Brandul Casamigo, vândut miercuri pentru un miliard de dolari, a fost fondat în ianuarie 2013.