Gică Hagi a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care vinde VIITORUL

Gică Hagi a dezvăluit, joi, într-o conferinţă de presă, principalul motivul pentru care vinde clubul pe care l-a creat de la zero.

03 mai 2018, 12:59
Gică Hagi a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care vinde VIITORUL

Gică Hagi a comentat într-o conferinţă de presă posibilitatea de a vinde 49% din acţiunile deţinute la Viitorul afaceriştilor Dragoş şi Adrian Pavăl, patronii Dedeman.

Motivul ŞOCANT pentru care Legia Varşovia a renunţat la GICĂ HAGI

„Regele” spune că se află într-o permanentă căutare de noi investitori, deoarece îşi doreşte ca echipa sa se se dezvolte în următorii ani şi nu a infirmat discuţiile cu patronii Dedeman, afacerişti cu o avere estimată la aproximativ 1,2 miliarde de euro. Gică Hagi a ţinut să precizeze că suma avantată, aproximativ 10 milioane de euro pentru 49% dintre acţiuni, reprezintă simple speculaţii.

Gică Hagi, despre marea problemă a României. „Oamenii de sus ne privesc ca pe nişte gâze. Îşi împart România cum doresc!”

„Am spus mereu că am discuţii în permanenţă despre găsirea de acţionari. Vreau ca echipa să devină mai puternic şi să o dezvolt în următorii cinci ani. Dar nu e nimic concret. Am văzut că au apărut şi sume, dar sunt speculaţii”, a declarat Gică Hagi.