Gică Hagi a primit cel mai frumos mesaj după câştigarea titlului: „Regele a devenit ZEU”

Gică Hagi a devenit pentru prima oară campion al României ca antrenor, după ce Viitorul a învins, sâmbătă, pe CFR Cluj, "anulând", practic, victoria Stelei din partida cu CSU Craiova. Deşi patronul FCSB, Gigi Becali, ameninţă că va apela la TAS pentru a face dreptate, considerând că regulamentul este ambiguu şi că echipa sa ar trebui să fie campioană, date fiind rezultatele directe dintre cele două din întregul sezon, nu doar din play-off, Hagi şi băieţii săi au petrecut ca nişte campioni. Evident, mesajele de felicitare au curs cu nemiluita, dar cel mai frumos a venit, cu siguranţă, de peste Ocean.

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 14:03
Gică Hagi a primit cel mai frumos mesaj după câştigarea titlului: „Regele a devenit ZEU”

„Sunt atat de mandra de tatal meu….. Putini stiu cate sacrificii, cata munca si cata pasiune se ascund in spatele acestei victorii. Pentru mine Regele a devenit Zeu. #proudofmydad#viitorul#viitorulcampioana”, a scris Kira Hagi pe Facebook, după ce tatăl său a luat titlul cu Viitorul.

Şi Ianis Hagi, care a jucat sub „bagheta” tatălui său înainte de a fi transferat în Italia, a postat un mesaj la fel de euforic:

„Ce searaaaa minunatttaaaa
Mandru ca am putut sa fac parte din acest proiect unic in Romania !!!! Doar noi stim cat de mult am muncit sa ajungem sa cucerim Romania la nivel de seniori !!!! Felicitari baieti !!! Felicitari staff-ului tehnic !!!! Felicitari Suporterilor !!!! Felicitari oamenilor care au avut incredere in acest proiect !!!! Felicitari Tata !!!! „