Gică Popescu, investiţie de 500.000 de euro în FOTBAL

Gică Popescu aşteaptă să-i vină în scris motivarea eliberării sale condiţionate pentru a afla exact cât timp nu are voie să ocupe vreo funcţie oficială în fotbal.

26 nov. 2015, 13:07
Gică Popescu, investiţie de 500.000 de euro în FOTBAL

Gică Popescu s-a dus la Craiova acolo unde a vrut să afle ultimele noutăţi şi date legate de şcoala sa de fotbal.

„Dacă Gică Popescu nu era, vă asigur că şcoala lui de fotbal era închisă de mult timp. Însă omul asta iubeşte prea mult fotbalul, iar în perioada în care a fost arestat a băgat peste 100.000 de euro în şcoala sa, doar ca acesta să aibă resurse să îşi continue activitatea atât timp cât el se află după gratii. Nu ştiu dacă alţii, care s-ar fi putut afla în locul său, ar fi făcut aşa ceva”, susţine o sursă pentru Fanatik.

„Bacul” are gânduri mari: „Gică Popescu a fost la Craiova, iar apoi a fost plecat câteva zile în Spania. Când s-a întors a decis să trebuie să investească aproximtativ 500.000 de euro la şcoala sa de fotbal. A hotărât să fie renovate toate clădirile din complex, să fie schimbate gazoanele terenurilor de joc şi de antrenamente, să fie cumpărate mobiliere noi peste tot, îmbunătăţiri la sala de forţă şi nu în ultimul rând să fie cumpărate echipamente noi de iarnă şi mingi. La şcoala lui Gică Popescu sunt peste 150 de copii”.