Răzvan Burleanu, DECLARAŢIE ULUITOARE despre Gică Popescu

GICA POPESCU. Razvan Burleanu, presedintele FRF, este convins ca ar fi castigat alegerile din 5 martie chiar daca GICA POPESCU ar fi fost liber si ar fi putut candida. GICA POPESCU a fost arestat pe 4 martie, fiind condamnat la 3 ani, o luna si 10 zule de inchisoare in DOSARUL TRANSFERURILOR.

16 apr. 2014, 12:04
Răzvan Burleanu, DECLARAŢIE ULUITOARE despre Gică Popescu

GICA POPESCU. Razvan Burleanu a exclus orice asociere intre condamnarea primita de GICA POPESCU in Dosarul Transferurilor si victoria sa din alegerile de la FRF.

„Este exclusa o astfel de asociere. Cei care fac o astfel de legatura uita poate motivul pentru care GICA POPESCU a fost urmarit penal si condamnat, evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune si asa mai departe. Eu as fi castigat alegerile si cu GICA POPESCU candidat. Cert, suta la suta, si membrii afiliati confirma lucrul acesta”, a spus Razvan Burleanu.

GICA POPESCU  a fost marele favorit al alegerilor de la FRF, fiind sustinut atat de coechipierii din Generatia de Aur, cat si de Mircea Sandu. Cu o zi inaintea scrutinului, GICA POPESCU a fost condamnat in DOSARUL TRANSFERURILOR, astfel ca n-a mai putut candida.

Alegerile au fost castigate de Razvan Burleanu, care i-a invins pe Gheorghe Chivorchian si Vasile Avram.