GIGI BECALI a anunţat înlocuitorul lui Mirel Rădoi. Cine va pregăti echipa în continuare VIDEO

Mirel Rădoi a demisionat din funcţia de antrenor al Stelei, după înfrângerea pe care campioana a suferit-o în faţa Astrei Giurgiu.

30 nov. 2015, 07:08

Steaua se află pe locul 4 după 19 etape jucate în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului Astra Giurgiu, care a învins-o duminică, la piteşti, scor 1-0. Cu trei înfrângeri suferite în ultimele patru jocuri, antrenorul Mirel Rădoi şi-a înaintat demisia după înfrângerea cu giurgiuvenii.

Citeşte şi Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua. Decizia era luată dinainte de meciul cu Astra

Gestul lui Rădoi a fost comentat de Gigi Becali la România TV. „Ştiam că pleacă. L-am rugat să rămână măcar meciul cu Astra. Pleca, oricare ar fi fost rezultatul cu Astra. Motivele sunt că nu se înţelege cu echipa şi nu este bine înţeles. Eu am insistat să rămână, dar a spus că e mai bine pentru echipă să plece el. Nua  fost nicio ceartă, nimic. În rest, va rămâne în jurul echipei, la club, într-o funcţie, se va ocupa de anumite secţii„, a spus Becali.

Citeşte şi STEAUA – ASTRA: Mirel Rădoi a vrut să demisioneze după vizita lui Becali în vestiar

Patronul Stelei a anunţat şi cine se va ocupa de echipă în continuare. „Nu mă mai grăbesc să pun acum un antrenor. Mai sunt mi se pare 4 etape până în iarnă şi în astea 4 etape va rămâne Ţiţi Dumitriu. Am stat şi m-am gândit că nu are rost să mă grăbesc, pentru că va veni pauza de iarnă şi până în ianuarie-februarie nu vom lua antrenor„, a mai declarat Gigi Becali.