Gigi Becali: Am vrut să-i desfac contractul de muncă lui Muniru, dar l-am amendat cu 40.000 de euro

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, că a vrut să-i desfacă contractul de muncă mijlocaşului Sulley Muniru după ce l-a lovit la un antrenament pe Florin Tănase, dar a precizat că l-a amendat cu 40.000 de euro.
Alina Costache
10 apr. 2017, 03:25
Gigi Becali: Am vrut să-i desfac contractul de muncă lui Muniru, dar l-am amendat cu 40.000 de euro

”M-a deranjat foarte tare. A fost un conflict şi o să vedeţi deznodământul şi am să vă spun exact ce s-a întâmplat şi ce se va întâmpla şi măsurile pe care le voi lua le veţi vedea la finalul campionatului. Deja o măsură am luat-o împotriva lui Muniru: 40.000 de euro amendă! Am vrut să-i desfac contractul de muncă, dar după aia au intervenit Tănase, Alibec, care m-au rugat:. M-a sunat şi Reghecampf, că plânge, dar veţi vedea voi la final. Când vii într-o ţară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român şi să dea cu pumnul unuia de acolo… S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.. O să vedeţi da? Dacă era o reacţie rasistă, atunci el trebuia să vină la mine şi să-mi zică şi atunci era amendat Tănase, da?. Nu pot să spun acum totul. Ce, fac scandal, când totul merge bine? Dar, nici nu pot să ascund. Lumea trebuie să ştie”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Finanţatorul FCSB consideră că Harlem Gnohere este mai bun decât Denis Alibec: „Părerea mea e că Gnohere e mai bun decât Alibec, dar nu mă bag eu să fac echipa. E super cel mai bun. E mai puternic, e mai eficient. Nu se poate juca cu amândoi. Azi nu aveam cu cine să jucăm. Alibec nu face faza defensivă deloc”.

Antrenorul echipei FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, că Sulley Muniru nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, dar a precizat că l-a câştigat pe Fernando Boldrin. 

”Nu sunt liniştit decât la final, când vom fi campioni. Mai avem de muncă, mai sunt meciuri de jucat, trebuie să avem aceleaşi evoluţii. Am legat trei victorii, v-am spus că vom juca altfel în play-off. Mă bucur că am început să jucăm bine. Să nu uităm de meciul cu Viitorul. Jucând din trei în trei zile, jucătorii resimt momente de oboseală. M-am gândit că dacă joc cu Muniru şi Pintilii o să arătăm bine, dar nu a fost aşa. Ei au avut ocazii mari, Muniru nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. E jucător important. Îmi pare rău că l-am schimbat după 30 de minute. Am câştigat un jucător, Boldrin. Mă bucur că a marcat Harlem, e important să facă diferenţa rezervele. Aş fi vrut să nu stau pe bancă să albesc, dar important e că am câşigat cele trei puncte. Ăsta este programul, jucăm a doua zi de Paşte, vom sărbători Sărbătorile împreună”, a spus Reghecampf, conform digisport.ro.

Echipa FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului şi are un avans de două puncte faţă de FC Viitorul în fruntea clasamentului Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii de la Drobeta Turnu Severin a fost marcat de Gnohere, în minutul 73, cu o lovitură de cap de la 3 metri, după un corner executat de pe partea stângă de Tănase şi o recentrare a lui Momcilovici.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'