Gigi Becali, atac dur la MApN: E preacurvie publică, Armata vrea să distrugă Steaua

Gigi Becali a susţinut miercuri o conferinţă de presă în care a spus că nu va plăti suma de 37 milioane euro pe care o cer cei de la CS Steaua pentru folosirea siglei și i-a întrebat pe cei de acolo de ce nu aplică același tratament și secțiilor sportive de acolo.

25 mai 2016, 13:39
Gigi Becali, atac dur la MApN: E preacurvie publică, Armata vrea să distrugă Steaua

Acest comunicat al Armatei este atât de vădit mincinos şi atât de ascuns şi atât de neadevărat încât am să îl numesc preacurvie publică. Aşa am să numesc acest comunicat. Nu se poate aşa ceva. Este o sumă pe care nu o va plăti nimeni. Dar, eu întreb de ce echipele de polo, handbal și celelalte de acolo nu plătesc bani pentru că folosesc sigla? Ceea ce au cerut cei de la Minister este o preacurvie publică. Ei nu ce transparență, ei vor doar să distrugă echipa, să o ducă la insolvență, faliment și să dispară fotbalul de la Steaua„, a spus Gigi Becali, referitor la suma de 37 milioane euro cerută de Armată, pentru folosirea siglei.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie DURĂ după ce Armata i-a cerut DESPĂGUBIRI de 37 DE MILIOANE DE EURO

Gigi Becali ia în calcul şi varianta de a pierde procesul, astfel că se gândește la o soluție pentru a se proteja. „Nu sunt tâmpit să-i iau pe Răzvan Marin și pe Florin Tănase și să facă alții bani cu ei. Mă gândesc să cumpăr un club din Liga 2, să trec jucătorii pe acea societate, după care să-i dau împrumut la Steaua. Trebuie să mă interesez la FRF și LPF dacă pot face această mișcare„, a mai spus Gigi Becali.

Mi-am luat măsuri de precauție, la ultimii jucători pe care i-am cumpărat, am trecut în contract că dacă sunt probleme juridice, la ordinul meu, ei vor semna aceleași contracte cu societatea de fotbal pe care eu o indic. Pe Stanciu l-am pus să semneze şi a semnat cu altă societate. Îmi iau 6-7 jucători cu care am semnat măcar ultimii cu ei și mă duc la Voluntari, Petrolul, oriunde, numai la Rapid nu„, a mai declarat patronul Stelei.