Gigi Becali, mărturisire ŞOC. Cine I-A SCRIS cărţile care l-au eliberat mai devreme din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a explicat felul în care şi-a scris în spatele gratiilor cărţile care l-au eliberat cu cinci luni mai devreme. Concret, finanaţatorul celor de la Steaua a recunsocut că nu el le-a scris!

07 ian. 2016, 08:05
Gigi Becali, mărturisire ŞOC. Cine I-A SCRIS cărţile care l-au eliberat mai devreme din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a explicat cum a fentat legea şi a ieşit din închisoare mai devreme cu cinci luni.

„Dacă este în lege că primeşti 30 de zile pentru o carte, nimeni nu poate schimba. Câştigul nu poate fi revocat, scrie în lege. Ea devine ştiinţifică prin ştampila editurii (…) Eu am făcut cinci cărţi, s-au vândut toate ca pâinea caldă. Dacă am făcut eu puşcărie cu cinci luni mai puţin, cui i-am făcut eu rău? A facut Borcea trei cărţi, care e problema?

Cred şi eu că nimeni nu poate scrie 10 cărţi aşa, de unul singur. Dacă eşti ajutat şi dacă legea permite să fii ajutat de îndrumător, de ce să nu fii ajutat ca să scapi de pedeapsă mai repede? Eu pot să fac o carte cu un profesor universitar, el o scrie, eu, fără să scriu nimic, sunt coautor şi îmi dă legea 30 de zile pentru că sunt coautor.

Eu nu am darul scrisului şi îl chem pe coordonator la puşcărie şi îi povestesc. El scrie cartea şi eu câştig zilele. Până schimbă Parlamentul legea, mi-am luat eu câştig cinci zile”, a declarat Gigi Becali la B1 TV.

Problema e că toate cărţile publicate de Gigi Becali au pe copertă doar numele lui. Numele profesorului universitar care i-a fost îndrumător nu este trecut nicăieri.

CITEŞTE ŞI Steaua revine în Ghencea. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de GIGI BECALI

Cărţile lui Gigi Becali: Muntele Atos, patria ortodoxiei, Steaua şi Becali, Becali şi politica. Începuturile, Iubirea milostivă şi mântuitoare, Becali Parlamentul Europei şi Parlamentul României.

Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a anunţat că vrea să modifice legislaţia.