Gigi Becali, întâlnire ŞOC la mare cu Elena Băsescu. Urmarea a fost incredibilă FOTO

Gigi Becali a rupt prietenia cu Traian Băsescu după ce a fost arestat prima dată, fiind de părere că fostul şef al statului ar fi avut legături cu acest lucru. Latifundiarul s-a întâlnit, la mare, cu Elena Băsescu şi a dat deoparte orice resentimente.

06 iul. 2016, 05:58

„Eu am o parere buna despre Elena Basescu. E o fata draguta, frumoasa, care am inteles ca a facut studiile prin America, merita sa fie in Parlamentul European”, spunea Gigi Becali despre fata lui Traian Basescu, in perioada cand acestia erau colegi la Bruxelles.

Cu timpul, insa, relatia de prietenie s-a stins, din momentul in care Gigi Becali a inceput sa-l atace pe Traian Basescu si sa-l acuze ca din cauza acestuia a fost el arestat prima oara. De atunci a trecut multi timp s-au schimbat multe, iar Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune fata de fostul presedinte. In week-end-ul trecut, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa suprinda imagini istorice cu Gigi Becali si Elena Basescu. Cei doi au dat nas in nas, seara, pe terasa plajei lui Ciprian Marica si s-au comportat ca si cum ar fi si acum colegi in Parlamentul European: s-au salutat, s-au pupat pe obraz si au ramas pret de cateva minune la taclale. Gigi Becali a reusit chiar s-o faca pe fiica lui Traian Basescu sa rada cu gura pana la urechi!