Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru copilul BOLNAV din cauza MUCEGAIULUI

Gigi Becali a anunţat că va cumpăra un apartament cu trei camere pentru familia băieţelului bolnav din cauza mucegaiului. Mario Motoc este grav bolnav şi în orice moment există posibilitatea să moară în somn.

20 ian. 2016, 07:15

„Cel mic s-a imbolnavit din cauza conditiilor din camera aceea. E o camera inchisa. Am zugravit si cu var si tot iese apa prin pereti. E o casa care tebuie demolata. Aia la un prim cutremur cade pe noi. Baietelul nu trebuie sa raceasca prea mult. Intra intr-o criza si nu poate repira. Nu am avut bani sa-l operez. Noaptea dormim cu grija, ne trezim sa vedem daca mai respira”, a spus mama copilului la Kanal D.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, ÎNJURAT şi AMENINŢAT de Adrian Mutu. De la ce a pornit SCANDALUL

La scurt timp dupa ce-a vazut cazul la televizor, Gigi Becali a intrat in direct la WOWbiz si le-a promis membrilor familiei Matac ca le va cumpara un apartament cu trei camere.

„Eram in bucatarie, imi faceam un ceai si am dat la televizor. I-am spus si Andreei Mantea ca daca nu poarta decolteuri ma uit la Wowbiz si am vazut-o ca e imbracata serios si la final am vazut fetita asta ca plangea si m-a impresionat atat de tare. Am zis ce pot sa fac eu cu bogatii daca nu pot sterge lacrima unui copil? Am zis ca nu mai vreau sa intru ca nu mai vreau sa fac show.  Maine i-am spus Andreei sa mearga sa caute un apartament cu trei camere sa stea si ei ca oamenii”, a declarat Gigi Becali.