Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru victimele de la CLUB COLECTIV

Gigi Becali a decis să ajute o familie afectată de tragedia din clubul Colectiv. Finanţatorul Stelei a donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime în Israel şi a anunţat că este gata să ajute şi alţi răniţi.

05 nov. 2015, 17:00

Gigi Becali a avut o reactie incredibila imediat dupa tragedie. „Am vazut niste filmari de la acele asa-zise spectacole. Erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice. Sa ma ierte trupa care se promova acolo, dar ati vazut ca atunci cand dansau tineau degetele lui Satan? E semnul lui, incornorarea. Copiii, saracii, nu constientizau”, a spus Gigi Becali. Acum, finantatorul Stelei este gata sa ajute.

Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de tragedia de la COLECTIV

 

„Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare.

Stiu ca are doi copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare.

Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?”, a anuntat Gigi Becali.

 

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea: Ponta şi-a depus mandatul. Primul-ministru va gestiona Guvernul până se va găsi o soluţie VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Psiholog: Durerea excesivă poate cauza leziuni la nivelul creierului

STAREA RĂNIŢILOR din Colectiv. Bănicioiu: În spitale mai sunt 133 de răniţi. 12 au fost externaţi A fost IDENTIFICAT ultimul decedat din Colectiv. Vezi povestea CUTREMURĂTOARE

Trupa care a concertat în Colectiv a mai trecut prin experienţa unui incendiu VIDEO