Gigi Becali, reacţie la vestea că Pelinel e gravidă cu Borcea: Eu botez doar copii care sunt din sfânta taină a cununiei

Gigi Becali a vorbit la România TV despre posibilitatea ca Valentina Pelinel să fie însărcinată cu finul său, Cristi Borcea, spunând că el nu botează decât copii care sunt din sfânta taină a cununiei.

04 ian. 2016, 16:59
Gigi Becali, reacţie la vestea că Pelinel e gravidă cu Borcea: Eu botez doar copii care sunt din sfânta taină a cununiei

Dacă este adevărat că Valentina Pelinel este însărcinată e problema lor, pe mine nu mă interesează. Probabil o să mă întrebaţi de botez. Eu am un fin care se numeşte Cristi Borcea şi, în egală măsură, o fină care se numeşte Alina Borcea. Am cununat doi tineri care sunt ca şi copiii mei spirituali. Eu nu botez decât copii care sunt din sfânta taină a cununiei, Borcea şi Alina, atât„, a subliniat Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi Valentina Pelinel recunoaşte: „Da, sunt însărcinată!”. Să fie Cristi Borcea tatăl copilului?

Întrebat dacă l-ar cununa pe Cristi Borcea în cadrul unei eventuale căsătorii cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a spus: „Eu nu mă joc cu sfânta taină a cununiei. Eu am cununat un om, dacă de exemplu îl cununam cu Mihaela, hai treacă meargă, laşi o nevastă, cu dezlegare de la preot şi binecuvântare, să zicem că îţi iei a două nevasta, dar nu ne jucăm cu aşa ceva. E problema lui„.

Citeşte şi Cristi Borcea, scandal cu soţia după gratii