Gigi Becali, reacţie dură după calificarea dramatică a FCSB: N-avem echipă mare. Nu avem. Nu avem echipa de bărbaţi adevăraţi

FCSB s-a calificat in play off-ul Europa League dupa ce a invins Hajduk cu 2-1 pe National Arena. "Dumnezeu ne-a salvat, că nu suntem echipă mare! Doar «stânga-dreapta-țâra-pâra»", a fost reacţia lui Becali după meci. 

16 aug. 2018, 20:46
Gigi Becali, reacţie dură după calificarea dramatică a FCSB: N-avem echipă mare. Nu avem. Nu avem echipa de bărbaţi adevăraţi

FCSB s-a calificat in minutele de prelungiri ale partidei, cand scorul era 1-1 si Hajduk era echipa calificata. Gnohere a reusit sa marcheze golul victoriei in minutul 93, atunci cand nimeni nu mai credea ca stelistii pot face minunea. 

La finalul meciului, Gigi Becali a vorbit despre calificarea miraculoasa a echipei sale. 

„Emotii foarte mari, acum eu pot sa vorbesc orice si sa spun orice. In seara asta cred ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca numai Dumnezeu face. Am plans de bucurie ca am zis cat de mult poate sa ma iubeasca sa ma califice in minutul ’93. Eu va spun, a fost numai dragostea lui Dumnezeu fata de mine aici. 

N-avem echipa mare. Nu avem. Nu avem echipa de barbati adevarati cu care sa jucam competitii mari. Deci, echipa mare nu suntem. Ce sa le fac eu, sa le dau eu barbatia mea? Asa sunt nascuti. Ce pot sa-i fac eu lui Tanase? Pot sa-i fac eu ceva?”, a spus Gigi Becali la iesirea de pe stadion.

„Ne-a calificat Dumnezeu. Cum să fiu mulțumit de joc? Nu am jucat nimic. Nu suntem echipă de meciuri europene. Mă amăgeam, dar nu suntem echipă mare. Ne calificăm doar dacă vrea Dumnezeu. Dacă ai 1-0 și cu echipă ca Hajduk nu ții de minge și dai «bufa-bufa», înseamnă că nu suntem echipă mare.

La 1-0 aveam emoții pentru că vedeam că sunt probleme mari. La 1-1 am zis că asta e, nu mai aveam emoții. Chiar mă gândeam ce să spun. Nu mai credeam. Făceam rugăciune la toți sfinții. M-a iubit Dumnezeu și mi-a dat această victorie.
Ăsta e semnalul «Te iubesc, te calific». A fost doar mâna lui Dumnezeu.

Nu am jucat nimic, doar «stânga-dreapta-țâra-pâra, stânga-dreapta-țâra-pâra, stânga-dreapta-țâra-pâra».”, a declarat Gigi Becali.