Gigi Becali scapă de interdicţia de a munci. Vezi unde ar putea lucra latifundiarul

Sancţiunea dictată de conducerea Penitenciarului Jilava împotriva lui Gigi Becali, după ce a folosit cartela telefonică a unui alt deţinut pentru a comunica în afara închisorii, expiră miercuri. Acum, omul de afaceri, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în mai multe dosare, aşteaptă o decizie a Comisiei penitenciarului pentru a afla unde va munci în perioada următoare.

RomaniaTV.net
25 sept. 2013, 12:17
Gigi Becali scapă de interdicţia de a munci. Vezi unde ar putea lucra latifundiarul

Gigi Becali a primit interdicţie de a munci în penitenciar, după ce a telefonat în afara închisorii folosind cartela unui alt deţinut, însă acum sancţiunea a expirat. Decizia privind locul unde va lucra Becali în perioada următoare va fi luată de Comisia Penitenciarului, însă este puţin probabil ca el să fie lăsat să muncească în afara închisorii, cu toate că iniţial s-a vorbit despre mai multe posibile locuri de muncă în exterior.

Citeşte şi: Unde ar putea Gigi Becali să muncească. Vezi care este PRIMA OFERTĂ a penitenciarului

Prin urmare, informează România TV, Gigi Becali ar putea munci fie la grădina de zarzavat a Penitenciarului Jilava, fie la bucătărie, fie la curăţenie.

Sancţiunea primită de către Becali îi va afecta o eventuală cerere de eliberare condiţionată, magistraţii urmând să ţină cont de orice abatere pe care Becali o are în timpul detenţiei.