Gigi Becali, VARIANTĂ-BOMBĂ pentru rezolvarea conflictului cu Armata pentru MARCA STEAUA. „Doar aşa terminăm circul!”

Gigi Becali a vorbit despre conflictul FCSB - CSA Steaua și a respins orice posibilitate de împăcare. Latifundiarul vrea să revină în politică, pentru a interveni la vârf în favoarea clubului pe care-l finanțează!

02 nov. 2018, 16:45
Gigi Becali, VARIANTĂ-BOMBĂ pentru rezolvarea conflictului cu Armata pentru MARCA STEAUA. „Doar aşa terminăm circul!”

Gigi Becali spune că va numi un ministru al Apărării care va rezolva conflictul!

„Devine tot mai greu să ne calificăm în Europa. Peste cinci ani va fi și mai dificil. Numai eu mă voi putea lupta, pentru că eu deja iau măsuri în acest sens. CSA Steaua are nevoie de 100 de milioane de euro ca să se bată cu mine. Nu vreau nicio pace. Dacă intru în politică, atunci pun eu ministrul Apărării și îi spun ce să facă. Să lase circul și mizeriile să nu distrugem încă un brand! Dacă Dragnea a pus ministru, eu de ce să nu pot?! Păi, Armata a luat sigla aia și nu face nimic cu ea. Dar vine și spune că valorează 37 e milioane de euro. De ce nu produce bani cu ea? În 5-6 ani, se termină cu procesele și se rezolvă treaba. Ghencea va fi a mea, adică a FCSB-ului. FCSB va fi din nou Steaua. Pentru că ei nu vor avea ce să facă”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Lovitură DEVASTATOARE de ULTIMĂ ORĂ pentru Gigi Becali. Tocmai a fost făcut ANUNŢUL OFICIAL

Gigi Becali revendică numele, marca, dar nu-i vrea înapoi și pe ultrașii Stelei din Peluza Sud: „E mai bine așa, fără galeria aia, fără huligani și înjurături. Păi când eram Steaua plăteam 400.000 sau 500.000 de de euro pe amenzi. Nu am nevoie de huligalisme. Decât așa, mai bine rămân FCSB toată viața!”.