EXCLUSIV. Gigi Becali, reacţie după ce scandalul legat de MARCA STEAUA a ajuns în Parlament

Gigi Becali a comentat demersul senatorului Steliana Miron, care solicită explicaţii de urgenţă de la ministrul Apărării pentru suma uriaşă la care a fost evaluată marca Steaua, de 57 de milioane de euro. Marca aparţine în prezent Ministerului Apărării.

13 mart. 2016, 14:15
EXCLUSIV. Gigi Becali, reacţie după ce scandalul legat de MARCA STEAUA a ajuns în Parlament

Gigi Becali crede că ar fi bine să fie şi el prezent la Parlament dacăm solicitarea Stelianei Miron va fi aprobată.

„O felicit pe doamna Miron pentru că eu când eram în Parlamentul European se ridica un parlamentar şi spunea că în cutare localitate, cutare ţară se întîmplă unele lucruri… Deputaţii şi senatorii trebuie să ia poziţie faţă de lucrurile anormale care se întâmplă în această ţară. Iar ceea ce se întâmplă la Steaua este strigător la cer! Ei au făcut evaluarea de 57 de milioane cu bătaie mai lungă, să meargă să ceară prejudicii lui Gigi Becali! Dar eu am adus beneficii… Clubul consumă sute de milioane de euro de la buget, iar eu am adus bani la bugetul României, am adus 200 de milioane de euro din calificări şi vânzări de jucători fără să vând din patrimoniu”, a spus Gigi Becali la România TV.

CITEŞTE ŞI Steliana Miron, senator PNL, cere socoteală ministrului Apărării pentru evaluarea mărcii Steaua la 57 de mil. de euro

„Doamna senator vede că sunt hingherit… nu spune Becali, dar acolo vrea să bată! Registrul Comerţului mi-a dat locul 1, pentru societatea comericală Steaua, pentru activitate economică şi plătire de taxe, dar cineva vrea să o distrugă, că de ce Becali aduce bani din Europa!”, a adăugat finanţatorul celor de la Steaua.

„Mi-a spus că va face această interpelare, o cunosc, am felicitat-o. Asta înseamnă conştiinţă de parlamentar. Când va fi chemat ministrul, să fie chemat şi cinea de la noi, să nu fie păcăliţi senatorii. Ministrul va fi informat greşit, iar eu dacă voi fi acolo îi voi pune câteva întrebări… Dacă va fi interpelare eu trebuie să fiu neapărat în Parlament”, a mai spus Gigi Becali.