Gina Pistol, mai mult singurică de când se iubeşte cu Smiley FOTO

Cariera le cam stă în calea iubirii! Gina Pistol, vedetă Antena 1, şi Smiley, vedetă PRO TV, se iubesc după programul impus de şefi. Mai mult, solistul are şi agenda plină de concerte, aşa că de Ziua Îndrăgostiţilor îşi va lăsa iubita singură şi va cânta pentru fanele din Chişinău. În cele mai recente fotografii Gina nu pare în apele ei.

07 feb. 2018, 08:07

Luni, 5 februarie, ora 16.45. Cu capul în pământ, cu gândurile departe, Gina Pistol se plimba printr-un magazin de mobilă din Băneasa, de unde a plecat cu un odorizant pentru casă, scrie click.ro. În decembrie, acelaşi scenariu. Am surprins-o singură, la un mall din Vitan, de unde şi-a cumpărat câteva cosmetice.

Citeşte şi Gina Pistol a scăpat o POZĂ INTIMĂ pe internet. Fanii au înnebunit FOTO

Chiar dacă nu fac paradă cu relaţia lor, preferând să o ţină departe de ochii presei, Gina (35 de ani) şi Smiley (34 de ani) par însă mai mult despărţiţi decât împreună, asta din cauza profesiilor foarte solicitante pe care le au. Mai mult, şi de Ziua Îndrăgostiţilor, Gina va petrece singură, probabil cu o sticlă de vin roşu, cu o felie de tort şi cu gândul la Smiley.

Pe 13 şi pe 14 februarie, iubitul ei va cânta la Chişinău, în Republica Moldova, biletele fiind epuizate de mult, semn că fanele abia îl aşteaptă la faţa locului pe simpaticul artist. Unul dintre invitaţii lui Smiley la concertele de peste Prut este chiar Ana Munteanu, câştigătoarea show-ului „Vocea României” (PRO TV).
Poate acesta este şi motivul pentru care luna trecută artistul i-a oferit Ginuţei o vacanţă romantică în Thailanda, departe de lumea agitată, unde au putut să se bucure nestingheriţi de gesturi tandre şi de plimbări pe malul oceanului.

Gina şi Smiley s-au cuplat la finalul lui martie 2017, la concertul lui Damian Drăghici. Pe 1 iunie 2017, Gina a fost la concertul lui Smiley, la Arenele Romane, în octombrie l-a susţinut la show-ul de la Hard Rock Cafe, din Bucureşti, iar de Revelion blondina a fost în public, în Piaţa Mare din Sibiu, acolo unde iubitul ei a cântat.

Citeşte şi Smiley, după vacanţa de vis alături de Gina Pistol. „Suntem, oficial, o familie….”

Ea cu Asia Express şi Chefi la cuţite, el cu Românii au talent

Gina şi Smiley vor fi curând rivali pe micul ecran, căci din 16 februarie va începe emisiunea „Românii au talent” (PRO TV), unde Smiley este prezentator, alături de Pavel Bartoş. Solistul a rămas tare impresionat de preselecţiile din ţară şi din străinătate.

„La Madrid au fost peste 10.000 de români la preselecţii. Am trăit nişte momente foarte frumoase. Noi le-am adus o parte din România care le place şi s-au bucurat pentru asta”, ne-a spus solistul. Şi pe Gina o vom vedea pe micul ecran din 12 februarie, căci la Antena 1 va debuta reality-show-ul „Asia Express”. Ea prezintă însă şi „Chefi la cuţite”, emisiune pentru care vor începe în curând filmările.

Uite cum îl invită pe Smiley în aşternut!

Sexy, cum o ştim, Gina Pistol se potriveşte perfect să facă reclamă la lenjerie de pat, aşa că vedeta are în desfăşurare un contract de imagine cu o firmă de profil. Deunăzi, Gina a pus pe Instagram o fotografie cu ea îmbrăcată sumar, doar într-o pereche de bikini, alături de următorul mesaj. „De Valentine’s Day, iubeşte-te în aşternuturi fine. Acum ai 65% reducere”. Iată că tocmai de Ziua Îndrăgostiţilor ea nu va avea parte de acţiune amoroasă, asta dacă nu cumva va reuşi să-l însoţească pe Smiley la concertul de la Chişinău.