Grădină zoologică la bloc. Garsonieră plină cu găini, cuprinsă de flăcări VIDEO

Pompierii sosiţi să stingă focul izbucnit într-o garsonieră din Buzău au fost uimiţi să găsească în locuinţă o adevărată crescătorie de găini, porumbei, dar şi un acvariu cu peşti. Pompierii au stabilit că focul s-a aprins de la o lumânare. Din fericire proprietarul a fost salvat la timp, dar nu şi toate păsările din casă.

25 apr. 2014, 05:37
Grădină zoologică la bloc. Garsonieră plină cu găini, cuprinsă de flăcări VIDEO

Pompierii buzoieni care au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu de apartament de pe bulevardul Unirii, dar când au ajuns la faţa locului au fost şocaţi să descopere înăuntru tot felul de păsări cuibărite prin cotloanele apartamentului infect. În spatele uşii metalice, înnegrite de fum, se ascundeau găini, porumbei, un imens acvariu cu peşti dar şi un miros insuportabil.

Citeşte şi Incendiu violent în Neamţ. Mai multe animale au ars de vii

S-a constatat că proprietarul a aprins o lumânare, apoi s-a culcat. Câteva materiale textile şi hârtii au luat foc, iar flăcările s-au extins în întreaga încăpere.

Pompierii au reuşit să-l salveze pe proprietarul locuinţei, câteva acte, bani, dar şi un cocoş.

Incendiul a afectat şi instalaţia de apă şi electricitate. În plus, geamul garsonierei s-a spart şi a căzut pe parbrizul unei maşini din parcare.