Greşeli care te fac să cheltuieşti prea mult la supermarket. Vezi cum eşti păcălit în magazine

De fiecare dată când ieşi la cumpărături cheltui prea mulţi bani şi nu înţelegi de ce se se întâmplă asta? Cea mai mare greşeală este să cumperi produse aşezate pe raftul pe care privirea îţi cade prima dată. Este o strategie a magazinelor să pună cele mai scumpe alimente la mijlocul raftului. Dacă vrei să obții un preț mai bun, alege-le pe cele de deasupra sau de sub acel raft.

22 apr. 2018, 05:35
Greşeli care te fac să cheltuieşti prea mult la supermarket. Vezi cum eşti păcălit în magazine

Ar trebui să începi cumpărăturile din capetele supermarketului. Acolo se află produsele proaspete și tot acolo e zona în care vei cheltui cel mai puțin pentru cea mai mare cantitate de mâncare cumpărată.

Şi nu uita, este foarte important ca atunci când pleci la cumpărături să-ţi faci de acasă o listă cu ce vrei să iei. Chiar dacă ai impresia că ții minte tot ce trebuie să cumperi, o listă de cumpărături este esențială pentru a te ține departe de cheltuieli nedorite.

Multi se dau in vant dupa promotiile la 2 produse cumparate, cel de-al treilea e gratis. Este adevarat, insa asta iti scoate din buzunar mai multi bani  decat iti bugetasei. Si, la urma urmei, chiar ai nevoie de 3 produse in urmatoarele saptamani? Insa, dorinta de a face economie si lacomia ii fac pe oameni sa cumpere mult mai mult decat si-au propus initial.