Grup Servicii Petroliere, compania lui Gabriel Comănescu, face angajări

Grup Servicii Petroliere (GSP), compania controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu, face angajări la Constanţa. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
20 aug. 2014, 05:58
Grup Servicii Petroliere, compania lui Gabriel Comănescu, face angajări

Grup Servicii Petroliere angajează un inginer electronist.
Te califici pentru acest post dacă ai formaţie universitară de inginer electronist, inginer automatist sau informatician, ai 1-3 ani experienţă în domeniul electronic, IT, ai cunoştinţe medii de limba engleză şi cunoştinţe avansate de depanare echipamente electronice şi hardware IT.
7 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la GSP. Detalii, aici.

Grup Servicii Petroliere angajează pe postul de pilot ROV.
Sunt eligibili pentru acest post absolvenţi de Electrică-Electronică sau Mecanică- Maşini Hidraulice, care au 2-3 ani experienţă în domeniul mecanic, electronic. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba engleză, excelente abilităţi de comunicare, este adaptabil, loial.
Până pe 5 septembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la GSP. Amănunte, aici.

GSP angajează un asistent director, absolvent studii juridice.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de studii superioare în domeniul juridic, are cunoştinţe avansate de limba engleză, are cel puţin un an experienţă în activitatea juridică/asistent director, are cunoştinţe de Office, are abilităţi de comunicare, de analiză şi sinteză, este un bun organizator, este punctual şi echilibrat emoţional.
Până pe 28 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la GSP. Informaţii suplimentare, aici.