Guy Verhofstadt: Crin Antonescu MINTE, nu i s-a promis nimic Adinei Vălean VIDEO

Guy Verhofstadt l-a contrazis joi seară pe Crin Antonescu, precizînd că nu i-a promis niciodată postul de vicepreședinte al Parlamentului European Adinei Valean. 

26 iun. 2014, 21:43
Guy Verhofstadt: Crin Antonescu MINTE, nu i s-a promis nimic Adinei Vălean VIDEO

Liderul ALDE Guy Verhofstadt a declarat, într-o intervenţie telefonică la A3, că europarlamentarul Adina Vălean nu a fost susţinută de familia sa politică pentru a obţine funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European.

Crin Antonescu a declarat la Jocuri de Putere, RealitateaTV, că soţia sa s-a bucurat de sprijinul lui Guy Verhofstadt pentru această funcţie. 

„Domnul Antonescu spune exact opusul”, a declarat liderul ALDE, la Antena 3, care a vorbit şi despre îngrijorarea sa cu privire la fuziunea liberalilor din România cu PDL.

Guy Verhofstadt, liderul ALDE, a precizat joi seară că nu i-a promis niciodată postul de vicepreședinte al Parlamentului European Adinei Valean și că Antonescu minte în această privință.

Având în vedere că Rareș Bogdan i-a refuzat interventia telefonica, Verhofstadt a ales să sune la Antena3 și astfel să transmită un mesaj românilor și în special liberalilor.

Rareș Bogdan a precizat în cadrul emisiunii că „poate să sune oricine în această emisiune, eu îl am invitat doar pe Crin Antonescu”.