Hagi a dat afară un jucător important de la Viitorul. „Regele” l-a prins pe fotbalist că a pariat pe un meci al echipei sale

Clubul Viitorul a anunţat, marţi dimineaţă, pe site-ul oficial că i-a reziliat contractul atacantului Mihai Voduţ. Iniţial, clubul condus de Gheorghe Hagi suspendase contractul fotbalistului dat în vileag de fosta parteneră că a pariat pe un meci al propriei echipe.

22 ian. 2019, 07:23
Hagi a dat afară un jucător important de la Viitorul. „Regele” l-a prins pe fotbalist că a pariat pe un meci al echipei sale

Mihai Voduţ juca la Viitorul din ianuarie 2018, timp în care a adunat 20 de meciuri, trei goluri şi patru pase decisive. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Chindia Târgovişte şi FC Voluntari.

Citeşte şi Un fotbalist antrenat de Gică Hagi este ACUZAT că şi-a BĂTUT IUBITA. „M-ai făcut curvă şi am ripostat pentru că nu sunt o curvă”

FC Viitorul anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduţ. Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduţ nu mai este jucătorul formaţiei constănţene„, se precizează în comunicatul grupării constănţene.

Mihai Voduţ, atacantul în vârstă de 24 de ani al Viitorului, a pariat pe meciul propriei formaţii. Fotbalistul a mizat 100 de lei pe un bilet pe care se afla şi Viitorul-Astra, 1-0.