Hainele tale vor fi de un alb strălucitor şi vor mirosi minunat cu aceste 3 trucuri

Se întâmplă să-ți pătezi hainele albe și să nu știi ce să mai faci ca să le redai culoarea? Unele pete ies extrem de greu, dar cu aceste metode nici nu va mai trebui să dai banii pe produse scumpe! Încearcă-le și vezi rezultatele!

26 apr. 2017, 14:50
Hainele tale vor fi de un alb strălucitor şi vor mirosi minunat cu aceste 3 trucuri

1. Praf de copt

Praful de copt este unu dintre cele mai versatile ingredient din lume. Are o mulțime de întrebuințări în casă și totodată poate fi folosit și pentru proprietățile sale medicale. În cazul în care vrei să îl folosești la îndepărtarea petelor, tot ce trebuie să faci este să prepari o soluție din 4 l de apă și o cană de praf de copt. Lasă hainele la înmuiat câteva minute în soluția obținută și vei fi uimită de rezultat. Poți adăuga praf de copt și în mașina de spălat, împreună cu detergentul tău. Îți va face hainele să fie mai albe și culorile mai vii.

2. Oțet cu lămâie

De îndată ce vei începe să folosești această combinație, nu vei mai vrea să folosești alt produs de curățare. Acest mixt elimină chiar și cele mai dificile pete.Combină zeama de lămâie cu oțet, cât să obții jumătate de ceașcă și folosește amestecul împreună cu detergentul cu care speli hainele de obicei.

3. Aspirină

Dacă credeai că aspirina este bună doar atunci când ai răcit, ei bine, află că ea te ajută să redai albul hainelor. Pătrunde cu ușurință în țesături, îndepărtând petele și făcându-le să arate ca noi. Chiar și petele de transpirație care de obicei ies mai greu dispar ca prin minune. Pisează 6 aspirine și pune praful obținut într-un vas cu apă, în care să încapă hainele pe care vrei să le speli. Lasă-le acolo 30 de minute, după care spală-le în mod normal. La final vei constata că petele au dispărut!

Citește și: Pete de ruj pe cămașă? Iată cum le îndepărtezi!