HALEP-CIBULKOVA ONLINE STREAM WUHAN 2018. LIVE VIDEO DIGI SPORT 2

HALEP-CIBULKOVA ONLINE STREAM 2018. LIVE VIDEO DIGI SPORT 2. Simona Halep (1 WTA) și Dominika Cibulkova (31 WTA) se înfruntă, marți, 24 septembrie, în turul secund de la WTA Wuhan.

25 sept. 2018, 13:38
HALEP-CIBULKOVA ONLINE STREAM WUHAN 2018. LIVE VIDEO DIGI SPORT 2

HALEP-CIBULKOVA ONLINE STREAM 2018. LIVE VIDEO DIGI SPORT 2


Update 3: A treia reprogramare, de data aceasta pentru 16.35.

Update 2: Organizatorii anunță că partida va începe la 16.20.

Update 1: Meciul a fost reprogramat pentru ora 16.10.

Simona Halep – Dominika Cibulkova, Wuhan 2018. Simona Halep, 26 de ani, și Dominika Cibulkova, 29 de ani, au șase meciuri directe, iar slovaca are patru victorii. Partida dintre cele două este ultima a zilei de pe arena centrală și va începe în jurul orei 15.45.

Simona Halep – Dominika Cibulkova, Wuhan 2018. Liderul WTA nu e la potențial maxim înaintea debutului la Wuhan. În timpul unui antrenament din weekend, Halep a resimțit dureri la spate. „Nu știu de ce s-a întâmplat asta. Ultimele 24 de ore au fost dificile, dar sper să fiu pregătită”, a declarat sportiva.

Simona Halep – Dominika Cibulkova, Wuhan 2018. „La Wuhan, e un loc special, mă simt bine şi încerc să fiu mai bună decât anul trecut. Fiecare meci este dificil la acest nivel, dar nu se ştie niciodată. Vreau doar să intru pe teren încrezătoare şi cu gândul că am şansa mea”, a mai spus Simona Halep. 

Simona Halep – Dominika Cibulkova, Wuhan 2018. Câștigătoarea meciului dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova va juca în turul următor cu învingătoarea partidei Daria Kastkina (13 WTA) și Xiyu Wang (232 WTA).

SIMONA HALEP WUHAN | Simona Halep va juca primul meci la Wuhan 2018, direct în turul II, împotriva slovacei Dominika Cibulkova. Organizatorii turneului WTA de categorie Premier 5 au stabilit programul zilei de marți, când liderul WTA intră în competiție.

Ușor accidentată, Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) are timp să se recupereze. Meciul său cu Dominika Cibulkova (29 de ani, locul 31 WTA) este ultimul programat marți pe terenul central de la Wuhan, în jurul orei 16:00 (ora României), ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Partida liderului WTA se va juca după întâlnirea dintre Katerina Siniakova și Caroline Garcia (cu începere de la ora 14:30) și ora de începere depinde de durata acesteia.

Chinuită de dureri la spate, apărute în urma antrenamentului de duminică, pe care l-a făcut alături de Petra Kvitova, Simona Halep a avut emoții în privința participării. „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Au fost 24 de ore dificile, sper să fiu pregătită mâine (n.r. marți, 25 septembrie)”, spunea Simona Halep, la conferința de presă de la Wuhan.

Prin programarea în ultimul meci al zilei, organizatorii turneului din China i-au oferit Simonei cea mai lungă perioadă posibilă pentru a-și reveni înaintea primului său meci la ediția din acest an. 

Turneul de la Wuhan (China) se desfășoară în perioada 23-29 septembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 

  • Andrei Pavel despre întreruperea colaborării cu Halep – Nu ne-am ceartat, a fost un angajament pe un an

Antrenorul de tenis Andrei Pavel a explicat, marţi, că întreruperea colaborării cu Simona Halep nu a avut ca motiv o ceartă, ci pur şi simplu angajamentul de un an s-a încheiat.

„Nu voiam să scrie, nu voiam să dăm declaraţii… A fost un angajament pe un an. Eu am fost antrenorul secund, deci o ajutam când Darren (n.r. – antrenorul Darren Cahill) nu putea. Şi asta s-a terminat frumos. Pentru că, să spun aşa, nu a mai fost nevoie de cel de-al doilea antrenor. Apoi s-a întâmplat să lucrez cu Marius după ce s-a terminat cu Simona. Am rămas prieteni şi acum dacă mă întreabă să o ajut, o ajut. Şi cred că invers e valabil acelaşi lucru. Nu a fost niciun fel de ceartă sau alte motive care s-au întâmplat. Simona Halep are prima şansă la Turneul Campioanelor. A jucat bine tot anul, chiar dacă la unele turnee nu a fost la aşteptările ei. Dar e numărul 1 şi are prima şansă”, a spus Pavel, în prezent antrenorul lui Marius Copil.

Obiectivul său cu Marius Copil este urcarea acestuia în primele 50 de locuri ale clasamentul ATP. „Prima colaborare cu Marius Copil am avut-o când el avea 18 ani, iar eu făcusem o pauză. Nu puteam să joc atunci din cauza unor dureri la spate. Dar îl ştiu pe Marius şi de la Cupa Davis, e foarte uşor să lucrezi cu el. Sper să pot să-l ajut să intre în top 50. Asta vrem să facem, să ajungă în primii 50 cât mai repede. El are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, acum lucrăm şi la încrederea lui pentru a-l aduce acolo unde ar fi locul lui. În seara asta plecăm pentru că va juca în Asia la Tokyo şi Shanghai… sperăm să aibă rezultate bune. Voi fi alături de Marius tot timpul, vom face programul şi pentru anul viitor. Sunt angajat pe tot anul şi voi fi alături de el cât mai mult”, a precizat Pavel, care a participat, marţi, la Stejarii Country Club, la o şedinţă de pregătire comună a jucătorilor Marius Copil şi Horia Tecău.