A făcut amor nebun pe bancheta din spate a maşinii crezând că este soţul său. Cine era, de fapt

HALLOWEEN. Un cuplu a fost invitat la o petrecere de Halloween. În ziua petrecerii, soţia a acuzat o puternică migrenă şi i-a spus soţului să se ducă singur la petrecere. Fiind un soţ devotat, a protestat iniţial, dar a cedat insistenţelor, s-a costumat şi a plecat. Ceea ce a urmat pare un banc, dar povestea circulă pe toate reţelele de socializare.

30 oct. 2017, 11:10
A făcut amor nebun pe bancheta din spate a maşinii crezând că este soţul său. Cine era, de fapt

HALLOWEEN. Soţia, după ce a dormit o oră, s-a trezit fără dureri şi, pentru că era încă devreme, a decis să se ducă şi ea la petrecere. Şi pentru că soţul nu ştia ce costumaţie are ea, a decis să se joace puţin şi să vadă ce face acesta.

Citeşte şi Descoperă cele mai comune tradiţii şi superstiţii de Halloween

A ajuns la petrecere însă şi şi-a găsit soţul în mijlocul ringului, dansând cu fiecare fată cu care putea, smulgând câte un sărut în stânga şi în dreapta. Văzând-o, bărbatul a renunţat rapid la partenera de moment şi şi-a îndreptat atenţia către noua fată apărută pe ring. Iar ea l-a lăsat să îi facă tot ce dorea, pentru că era totuşi soţul ei. În final el i-a şoptit ceva la ureche şi cei doi au mers în maşină şi şi-au făcut de cap. Chiar înainte să îşi dea jos măştile, femeia a dispărut şi s-a dus acasă, a ascuns costumul şi s-a băgat în pat. Voia să vadă ce explicaţie are soţul pentru comportamentul său.

Citeşte şi HALLOWEEN 2015: Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când pregătesc plăcintă cu dovleac

Citea când acesta a ajuns acasă şi l-a întrebat cum a fost. „Eh, banal. Ştii că nu mă distrez când tu nu eşti prin preajmă”. Apoi l-a întrebat dacă a dansat mult, iar replica lui a lăsat-o cu gura căscată. „Nici măcar un dans nu am apucat. Când am ajuns acolo m-am întâlnit cu Pete, Bill Brown şi alţi băieţi, aşa că ne-am dus la subsol şi am jucat poker toată seara. Dar am auzit că băiatul căruia i-am împrumutat costumul s-a distrat de minune”.