Haos şi panică la New York. Autorităţile au făcut evacuări în masă. O femeie a fost arestată

Călătorii din metroul din New York au avut parte, miercuri, de senzaţii tari, când o femeie, aparent tulburată psihic, a atacat oamenii care se aflau în metrou, în primele ore ale dimineţii. Poliţia a procedat la evacuări în masă ale călătorilor.

07 iun. 2017, 14:31
Haos şi panică la New York. Autorităţile au făcut evacuări în masă. O femeie a fost arestată

Incidentul a fost provocat de o femeie aparent suferindă de tulburări psihice şi s-a petrecut în metroul newyorkez, în apropiere de Central Park. Femeia i-a speriat pe călători din cauza comportamentului ei agresiv.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate dacă femeia suferă de tulburări psihice sau este pur şi simplu o agresoare care urmăreşte să atace oamenii.

Cei care s-au aflat în metrou au trimis informaţii şi imagini pe reţelele de socializare. Pe Twitter, unii dintre utilizatori sscriau că este vorba despre „evacuari în Masă”, alţii vorbeau despre „oameni agresaţi” şi trimiteau imgini de la locul incidentului, potrivit presei americane, potrivit televiziunii NBC.

Oamenii au povestit că aproximativ o jumătate dintre călătorii aflaţi în trenul în care s-a produs atacul au fost evacuaţi şi că mulţi dintre aceştia ţipau şi fugeau de frică.

Autorităţile au investigat cazul şi, ulterior, femeia a fost plasată în custodia poliţiei. Anchetatorii au informat că nu a fost găsită nicio armă asupra femeii şi că nicio persoană nu a fost rănită.

Nu se ştie deocamdată motivul acestui incident.