HOROSCOP 11 IUNIE 2016: Ce v-au rezervat astrele în weekend

HOROSCOP 11 IUNIE 2016: Ce v-au rezervat astrele la sfârşitul săptămânii.
Alina Costache
10 iun. 2016, 12:26
HOROSCOP 11 IUNIE 2016: Ce v-au rezervat astrele în weekend

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Visele tale de azi, viziunile si perspectivele intuitive iti imbogatesc partea inovatoare si interactiunea cu ceilalti. Nu ezita sa iti pui ideile in practica, chiar daca par un pic prea ambitioase. Esti deschis catre ce e nou si mereu la curent cu noile tendinte. Te simti deosebit de sexi in aceasta seara, asa ca poti planui o seara intima alaturi de partenerul tau.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Un vecin sau o ruda cu care nu ai mai vorbit demult ti-ar putea sugera sa participati la un eveniment social impreuna. Fa-ti timp, din moment ce ti se deschid usi la care nu te-ai astepta in mod normal. Relatiile de orice fel iti merg foarte bine, iar acestea le includ si pe cele romantice. Daca esti implicat intr-o relatie, asteapta-te sa evolueze si mai mult. Daca nu esti implicat in prezent, nu fi surprins daca cineva nou si interesant apare in viața ta.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Viata ta profesionala si veniturile se imbunatatesc astazi datorita influentei oamenilor care traiesc in state indepartate sau tari straine. Dorinta ta de cunoastere este puternica, si ai putea incerca sa iti dezvolti niste competente noi. Viata ta romantica este infloritoare, din moment ce te simti pasional si incerci sa transmiti acest sentimentul si altora. Astepta-te la niste surprize de la un partener romantic actual sau potential.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Romantismul este pe primul plan pentru tine astazi. Aceasta este o zi mare pentru a planifica o seara intima alaturi de partenerul tau. Veti face uz de lumanari, lumini si muzica potrivita starii voastre de spirit. Ai aceeasi pasiune si cand vine vorba de ceea ce iti place sa faci, indiferent dacs acestea sunt orientate intelectual, creativ, sau spre afaceri. Iti vei petrece mult timp cu pasiunile tale, indiferent care sunt acestea.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Te simti deosebit de romantic astazi. In cazul in care esti implicat intr-o relatie in prezent, planifica o seara intima acasa cu partenerul tau. Daca nu esti implicat, nu fi surprins daca cineva nou si interesant apare in viata ta. Imaginatia ta este mare, astfel incat te-ai putea decide sa-ti pui toata energia in proiecte creative. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie. Nu lasa ziua sa treaca pe langa tine inutil.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Astazi viata ta sociala ia un viraj definit pentru mai bine. Ai putea primi mai multe invitatii la petreceri sau activitati de grup, si iti vei petrece mult timp la telefon discutand aranjamente pentru viitoarele intalniri. Daca nu esti intr-o relatie amoroasa acum, ai putea intalni pe cineva promitator. In cazul in care esti implicat, asigura-te ca iti rezervi timp pentru o intalnire intima cu cineva special. Distreaza-te!

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Afacerile si resursele financiare arata prea bine ca sa fie adevarate. Succesul si norocul in aceste departamente sunt cu siguranta indicate pentru tine azi. Daca ai incercat sa faci o pauza intr-un domeniu creativ sau artistic, in sfarsit poti spune ca se va realiza. Prezentul pare profitabil si viitorul luminos. Diseara sarbatoreste cu o intalnire romantica alaturi de partenerul tau. Vei fi mai mult decat fericit!

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Ar trebui sa te simti deosebit de pasional astazi, asa ca nu fi surprins daca nu te poti gandi la altceva decat sex si romantism. Daca esti implicat intr-o relatie in prezent, stabileste o seara intima alaturi de partenerul tau. Daca nu esti implicat in nicio relatie, nu fi surprins daca vei atrage pe cineva nou si interesant. Pasiunea ta s-ar putea, de asemenea, raspandi si in alte parti ale vietii tale. Profita din plin de aceasta zi!

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Emotii ingropate demult, unele dintre ele placute, unele ce au nevoie de eliberare, ar putea izvori din subconstientul tau, astazi. Acest lucru este probabil sa aiba un efect asupra starii tale mentale si emotionale, asa ca nu lupta. Este de asemenea posibil sa elibereze orice idee fixa ai putea avea despre relatii. Prin urmare, asteapta-te ca toate intentiile tale sa prospere – mai ales cele romantice. Bucura-te!

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Astazi ar putea avea loc unele evenimente sociale interesante sau activitati de grup in cartierul tau. Vei dori cu siguranta sa participi. Ai putea merge cu niste prieteni apropiati sau cu partenerul tau. Contactul cu altii va fi probabil intens si placut, asa ca bucura-te de orice moment. Este cu siguranta o idee foarte buna sa petreci ceva timp singur cu un partenerul tau in aceasta seara. Te simti pasional.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Afacerea si resursele tale financiare vor avea o mare crestere astazi, poate datorita contactelor cu prietenii. Cariera ta evolueaza frumos si viitorul financiar arata promitator. Continua cu munca buna! Sanatatea ta este deosebit de puternica si viguroasa, dar interesul tau principal este dragostea, mai ales ca te incearca un sentiment puternic de pasiune astazi. Programeaza-ti o seara intima alaturi de partenerul tau si profita la maximum de aceasta seara.

HOROSCOP 11 IUNIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Dragostea si romantismul vor fi principala ta preocupare de astazi. Daca esti in prezent implicat intr-o relatie amoroasa, asteapta-te la o seara minunata si intensa alaturi de cineva special. Daca nu esti implicat in nicio relatie, nu fi surprins daca cineva nou si interesant apare in viata ta, probabil dintr-o alt oras sau tara. Abilitatile tale creative sunt, de asemenea intensificate. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie pentru a-ti nota ideile ce iti vin. Nu vei dori sa le uiti.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Cuplu-bombă! Fostul a trădat-o cu Ramona Olaru, iar actualul și-a părăsit iubita
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la CURTE. Este cea mai bună soluție pe care o au
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Caniculă și furtuni în România: Meteorologii au emis noi avertizări
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?