HOROSCOP 11 MAI 2017: Se anunţă o zi cu turbulenţe

Horoscop 11 mai 2017. Nativii zodiei Gemeni ajung la un final de drum. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta! Opozitia Soarelui cu Luna, altfel spus Luna Plina, sporeste agitatia si nervozitatea. Din cauza acestui aspect astral, simtiti o nevoie continua de a face ceva. Prin urmare, riscul de accidente este mai mare decat in alte zile, ca si riscul escaladarii periculoase a unor discutii. Pastrati-va calmul!

10 mai 2017, 10:07
HOROSCOP 11 MAI 2017: Se anunţă o zi cu turbulenţe

Berbec
Cineva iti descrie viitorul unui proiect in lumini foarte optimiste, dar cum tu esti o fire realista, parca nu te lasi pacalit atat de usor de scenariile sale prea frumoase ca sa fie adevarate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei incepe sa crezi ca promisiunile sale sunt posibile in clipa cand va veni si cu dovezi palpabile. Esti destul de reticent si aproape ca refuzi ceea ce iti propune celalalt cu mult entuziasm, pentru ca, momentan, ti se par simple iluzii.

Taur
Nu esti multumit de ceea ce primesti de la ceilalti. Tu ai fost mai generos, ai daruit tot ce ai putut, ai fost alaturi de ei si ai raspuns prezent la orice solicitare, dar azi, cand ai si tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol in jurul tau. Poate ai fost tu exagerat de darnic, fara sa te gandesti daca ceilalti ar fi capabili sa ofere la fel, deci ai pretentii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profita de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, ca ai facut abuz de bunavointa cu cine nu merita.

Gemeni
Tot ce-i frumos se incheie, din pacate, si la un astfel de final de drum ai ajuns si tu azi. Trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care ti-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoana care a insemnat ceva pentru sufletul tau sau doar de la o binefacatoare senzatie de liniste care iti va lipsi enorm de acum inainte. Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfarsit. Vei trece la o alta etapa care poate veni cu altceva nou si poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

Rac
Esti preocupat de o directie noua spre care vrei sa pornesti in perioada urmatoare si nu poti sta degeaba nici azi. Vrei sa mai adaugi o caramida cat de mica la edificiul pe care il vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate sa schimbe cumva sensul spre care ai pornit initial. Asculta de cei cu mai multa experienta, intreaba, citeste, informeaza-te, cere sfaturi autorizate, pentru ca din toate directiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante in ceea ce vrei sa faci de acum inainte.

Leu
Faci echipa buna cu un prieten care detine cu totul alte resurse decat cele pe care le investesti tu intr-o actiune. Tu esti calm, logic, rational, le faci pe toate lent, constient ca e nevoie de concentrare. Celalalt e motorul de energie care va mobilizeaza pe amandoi intr-o directie interesanta. Daca va uniti fortele in acelasi scop, veti avea amandoi numai de castigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleasi rezultate, dar completandu-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arata mult mai repede si mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alaturi de ceilalti.

Fecioară
Inima ta bate din ce in ce mai tare pentru ca se apropie un eveniment care provoaca emotii intense. Abia astepti sa se intample, dar totodata esti un pic nesigur, pentru ca ti-e teama ca nu cumva sa faci vreo greseala. Relaxeaza-te, bucura-te de trairile tale de acum, pentru ca ele anunta de fapt ceva cu totul deosebit care iti poate schimba viata! Poate e vorba de o intalnire care va avea un rol marcant de acum inainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet noua. In fata unei astfel de situatii e si normal sa ai asemenea emotii!

Balanță
Nu ai parte de colaboratori de incredere, de parca ai fi nimerit intr-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul sa scape de responsabilitati cat mai repede. Cum sa te bazezi pe sprijinul lor cand ei nu se gandesc decat la distractie, la concediu, la orice, numai la munca nu? N-ai cu cine lucra! Ori ii obligi sa se apuce serios de treaba, ori iti vezi singur de sarcinile asumate, pentru ca, alaturi de ei, ai putea avea si tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta si reputatia ta.

Scorpion
Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce iti poate afecta existenta, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viata, modul de a te comporta fata de o anumita persoana. Consideri ca nu mai poti continua pe aceeasi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, si de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari sperante ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!

Săgetător
Cariera ta poate cunoaste azi un moment de apogeu, de parca toate eforturile depuse in ultimele luni primesc acum o recompensa de zile mari. Ai toate motivele sa fii fericit si mandru de tine insuti, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici si cand observi respect, admiratie si apreciere in ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tai, e si normal sa te umfli un pic in pene. Ai de ce sa fii laudat si esti multumit de nivelul la care ai ajuns prin forte proprii, ceea ce te motiveaza sa urci si mai sus.

Capricorn
Nu te poti debarasa de o amintire neplacuta pe care o tot duci cu tine de atata vreme. Poate totul ar fi fost de domeniul trecutului daca nu ti-ar aduce aminte altii de cele intamplate atunci. E ca si cum tu nu ai aduce in discutie acele vremuri, dar mereu se trezeste cate unul care te intreaba ce s-a intamplat atunci. Luand-o de la capat cu povestirile, nu faci altceva decat sa scoti la lumina emotii negative si evenimente care ar fi trebuit sa fie demult uitate.

Vărsător
Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista. Sigur descoperi ceva folositor!

Pești

Situatia financiara cunoaste o clarificare, printr-o strategie noua pe care o pui singur la cale. Nu neaparat o si pui in practica tot acum, ci mai mult schitezi directiile de abordare pentru perioada urmatoare ca sa stii pe ce poti sa te bazezi. Iti pui mintea la contributie ca sa gasesti solutii salvatoare pentru a tine sub control bugetul si se pare ca ai calitatile necesare pentru a face fata cu brio! Poti incheia noi contracte in avantajul afacerilor tale, poti face o analiza retroactiva ca sa stii de unde vii si incotro te indrepti.