Horoscop 14-20 august 2017 Oana Hanganu. Săptămână complicată, toate zodiile vor fi afectate!

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Oana Hanganu. Prima săptămână cu Mercur retrograd în Fecioară! Toate zodiile sunt afectate. Citește previziunile complete!

13 aug. 2017, 09:05

Berbecii să nu ceară o mărire de salariu, chiar dacă șefii sunt în toane bune! Acum n-ar obține decât promisiuni…Citește aici mai multe! 

Taurii fac primul pas spre împăcare și reluarea unor relații. Așa arată că , întotdeauna, „cel mai înțelept cedează”…Citește aici mai multe!

Gemenii trebuie să amâne semnarea de contracte sau să se aștepte la schimbări și renegocieri ulterioare…Citește aici mai multe!

Racii își doresc o casă nouă, o afacere de familie sau (încă), un copil. Partenerul este pe aceeași lungime de undă…Citește aici mai multe!

Leii sunt irezistibili. Cei singuri sunt mai interesați de recâștigarea unei foste iubiri decât de noi cuceriri…Citește aici mai multe!

Fecioarele ar trebui să își schimbe parola pentru e-mail și să fie foarte atente dacă vor face cumpărături on line…Citește aici mai multe!

Balanțele trebuie să își folosească diplomația nativă pentru a stinge, din fașă, un conflict, la locul de muncă…Citește aici mai multe!

Scorpionii  discută cu partenerul despre mutarea în străinătate, dar nu iau, acum, decizii definitive și bine fac…Citește aici mai multe!

Săgetătorii primesc informații confidențiale despre schimbări la serviciu. Înainte de a reacționa, să le verifice…Citește aici mai multe!

Capricornii află că un proiect la care lucrau cu drag va fi anulat sau întrerupt din motive financiare…Citește aici mai multe!

Vărsătorii vor să „repare” actuala relație sau se întorc la o persoană pe care nu au încetat niciodată să o iubească…Citește aici mai multe!

Peștii sunt scoși din sărite de un prieten care oferă sfaturi nesolicitate sau de o rudă care îi vizitează prea des…Citește aici mai multe!