Horoscop 15-21 octombrie. Astrologul Ion Burculeţ spune care va fi cea mai grea zi. Vibraţiile săptămânii

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, spune ce aspecte importante vor avea loc în săptămâna 15 - 21 octombrie.

15 oct. 2018, 09:14
Horoscop 15-21 octombrie. Astrologul Ion Burculeţ spune care va fi cea mai grea zi. Vibraţiile săptămânii
Echilibrul vine din prima zi a săptămânii 15 – 21 Octombrie a.c. cu toate acestea va trebui să fim mult mai atenţi Joi, pentru că va fi o zi în dezechilibru, cu toate acestea spre finalul ei, săptămâna conferă o nuanţă de revitalitate şi regăsire. 
 
Deşi avem inspiraţie la începutul săptămânii va trebui să dăm dovadă de prudenţa, echilibru în alegerile noastre, astăzi Luni 15 Octombrie a.c. O lecţie de maturitate pe care o vom privi cu înţelepciune toţi nativii celor 12 constelaţii.  
 
În plan profesional va trebui să nu ne aventurăm în colaborări ad-hoc, mai mult trebuie să investim în activităţile noastre şi să ne direcţionăm ideile, planurile şi proiectele! 
Sentimentele vor fi puternic exprimate dar vor trebui evitate polemicile care pot avea loc în orice relaţie de cuplu că formă de manifestare. Fie că suntem căsătoriţi sau că ne aflăm la începutul unei relaţii, raporturile cu partenerul de cuplu vor trebui redefinite trebuie să evităm tot ceea ce poate duce către neconstructivitate. O zi de la începuturile ei şi până către seară în care putem să cadam pradă deziluziilor sentimentale, pentru că nu vom şti să ne oprim la timp. 
 
Generozitatea ne poate aduce probleme din a doua parte a zilei, astfel încât va trebui să ne direcţionăm corect altruismul. Nici raporturile şi relaţiile socio-umane nu rămân neafectate, ele pot veni de la primele ore ale dimineţii cu provocări din partea colegilor de serviciu şi nu numai.  
 
Sănătatea va fi uşor afectată în tot ceea ce înseamnă tulburările cronice, afecţiunile lichidelor albe din organism, glicemia şi anemia care în plan astrologic se observă clar conform aspectelor în dezechilibru. 
 
În concluzie, începutul săptămânii demarează sub circumstanţe care independent de voinţa noastră ne pot aduce oscilaţii pe întreg parcursul zilei dacă nu ne estompam pornirile negative.