Horoscop: 2017, anul loviturilor financiare pentru aceste 3 zodii

2017 se prefigurează a fi un an bun din punct de vedere financiar în special pentru trei dintre zodii, care au toate şansele să dea marea lovitură a vieţii lor. Fie că joacă la LOTO şi nimeresc toate cele 6 numere, fie că se aleg cu jobul visurilor lor plătit regeşte, aceşti nativi reuşesc să iasă din tipare.

RomaniaTV.net
09 dec. 2016, 08:56
Horoscop: 2017, anul loviturilor financiare pentru aceste 3 zodii

Leu

Puternicul Leu isi intareste si mai mult pozitia de lider, de data aceasta prin prisma castigurilor financiare care il vor propulsa in fruntea ierarhiei. Are o intuitie nemaipomenita, astfel ca va sti in orice clipa pe ce butoane sa apese pentru ca lucrurile sa iasa in favoarea sa. Investitiile vor da rezultate mai repede decat se asteapta, vor primi o suma de la care isi luasera deja adio si pe care o trecusera la pierderi.

Citeşte şi  Horoscop amoros 2017. Tentaţii, despărţiri şi aventuri de neuitat

Sagetator

Astrele sunt de partea Sagetatorului in anul ce vine. E drept ca in prima parte nu prea va intelege mare lucru din banii pe care ii are in cont, insa din cea de-a doua jumatate a lui 2017 va fi fi pe val, deoarece va reusi sa intre intr-un proiect care ii va aduce castiguri intr-un timp foarte scurt.

Citeşte mai mult pe ele.ro